Șampon cu lapte. Serios?!

NIVEA a anunțat ieri sau alaltăieri cel mai recent produs albastru: Hairmilk, primul șampon cu proteine naturale din lapte. Am scris eu la un moment dat pe blog* că m-am săturat să văd atâta „lapte” pe toate etichetele (că în interiorul ambalajelor nu e chiar lapte) – de exemplu, lapte de soia, lapte de corp, lapte de cocos, toate sunt lapte dar în mintea mea doar unul este laptele: cel pe care îl mulgi de la un animal.

No, ce să vezi? Șamponul ăsta chiar conține lapte. Deci nu se numește HAIR MILK doar pentru că sună bine, ci pentru că are proteină din lapte. Și poate că n-aș fi scris despre el, dar mi l-au trimis spre testare și am găsit foarte originală ideea de a trimite o cutie în care bloggerița găsește șampon, balsam, mătase albă și… o cutie de lapte! Dragă agenție, să știi că am râs când am văzut ce se ascunde în cea de-a doua pungă! Și poate că nici așa nu aș fi scris neapărat ceva înainte de a testa produsul, dar am desfăcut sticlele ca să miros conținutul și… MAMĂĂĂ, CÂT DE BINE MIROASE!

Nu știu să fi dat peste vreun produs NIVEA care să nu miroasă bine, ce-i drept, dar gama Hairmilk miroase especially good. Unde mai pui că mi-au trimis cele mai faine fotografii de produs pe care le-am primit până acum! Le puteți vedea mai jos.

Să vă spun, totuși, câte ceva și despre această gamă. Se spune despre Cleopatra, una dintre cele mai frumoase femei din lume, că avea ritualuri de îngrijire bazate pe ingrediente extrase din produsele naturii. Astăzi se știe că regina egipteană făcea băi în lapte pentru a-și menține suplețea pielii și sănătatea părului, două dintre secretele frumuseții sale de necontestat.

Inspirându-se din ritualul de îngrijire al Cleopatrei, NIVEA lansează noul Hairmilk, primul șampon NIVEA cu proteine naturale din lapte, destinat persoanelor cu părul uscat și deteriorat. Fiind un ingredient natural, laptele conține grăsimi minerale, vitamine și proteine care sunt benefice părului, reușind să îl hidrateze intens, să-i ofere sănătatea și frumusețea dorită.

Prima gamă care îngrijește în funcție de structura firului de păr

Atât șampoanele, cât și balsamurile NIVEA Hairmilk îmbină două beneficii pentru părul uscat și deteriorat care, de obicei, nu sunt compatibile: regenerează firul de păr de la interior la exterior fără să îl încarce. Acest lucru este posibil datorită unei inovații NIVEA: produsele Hairmilk sunt concepute pentru a oferi îngrijire personalizată, în funcție de grosimea firului de păr – subțire, normal sau gros.

Într-adevăr, structura firului de păr diferă de la o persoană la alta, iar nevoile de îngrijire variază la rândul lor. Spre exemplu, părul subțire are nevoie de produse care îi conferă volum, fără să îl încarce. Chiar dacă este mai puțin pretențios, părul normal trebuie îngrijit cu produse destinate acestuia și tehnicile de coafare potrivite, tocmai pentru a-i menține suplețea și sănătatea. În opinia specialiștilor, părul cu fir gros este cel mai greu de întreținut, uscat și aranjat, fiind deseori aspru și greoi, iar produsele de îngrijire trebuie să îi redea suplețea.

Colecția Hairmilk este disponibilă începând cu luna martie în toate lanțurile de magazine din București și țară. Preţ maxim recomandat șampon NIVEA Hairmilk (fir subțire/normal/gros): 13.76 lei, 250 ml. Preţ maxim recomandat balsam NIVEA Hairmilk (fir păr subțire/normal/gros): 13.76 lei, 200 ml.

*Atâtea articole am, că nu mai găsesc unde m-am „revoltat” pe tema laptelui.

5 thoughts on “Șampon cu lapte. Serios?!”

 1. Eu abia acum testez spuma de dus de la Nivea. Am vazut ca au fost lansate noi produse cu proteina din lapte pentru par si chiar sunt curioasa sa le testez si eu. In general imi plac produsele Nivea. :)

 2. Din aceeasi gama de produse la care iubesti mirosul inainte de calitate si efecte, preferatele mele:

  – masca de par cu lapte Kallos
  – gel de dus cu cafea Yves Rocher
  – orice cu vanilie :)
  – mirosul sapunului clasic Nivea (pentru mine e mirosul de „curat”)
  – crema de corp Silk beauty Oriflame
  – deodorantul Dove cu castraveti

  1. Oai, crema aia de corp roz, Skin So Soft, parcă (?), pe care au scos-o din producție acum câțiva ani. Face Oriflame niște gafe de îți vine să nici nu mai miroși nimic de la ei. Eu m-am mai îndrăgostit de un parfum pe care l-au scos din producție. Mor. Amber Elixir Night.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.