Scotch-Brite ştie cum să interacţioneze cu fanii de pe Facebook

Pentru că tot vorbeam aici despre brandurile care sunt prezente pe Facebook doar pentru că aşa scrie în diverse „ghiduri de social media”, iată un brand care ştie cum să stea de vorbă cu fanii.

Am observat că bureţii de vase pe care îi cumpăr, mopurile „smart” şi lavetele sunt moi în momentul în care le cumpăr, dar după prima udare şi uscare se întăresc şi trebuie ţinute în apă ca să se înmoaie şi ca să poată fi folosite din nou. Am fost curioasă de ce se întâmplă asta, aşa că am întrebat primul brand căruia-i dădusem „like” şi care apare destul de des în timeline-ul meu, de unde am concluzionat că este un brand activ pe Facebook. S-a întâmplat să fie Scotch-Brite.

Jos pălăria pentru răspunsul prompt şi edificator!

Denisa Bârgău
Dragă Scotch-Brite, eu am o curiozitate: de ce bureţii naturali de vase şi lavetele sunt moi atunci când le cumpăr şi după ce se udă, la prima uscare se întăresc?
Folosiţi vreo soluţie ca să-i menţineţi moi? Am observat asta şi la mopuri, lavete, bureţi pentru curăţarea feţei etc. Mulţumesc anticipat pt. răspuns.

Scotch-Brite Romania
Draga Denisa, raspunsul e simplu: buretii si lavetele au in compozitie celuloza. Celuloza are proprietatea de deformare plastica, redevenind elastica / flexibila doar in momentul in care vine in contact cu lichide. Acum ne dai voie sa te ajutam laudandu-ne? :D
O solutie la problema ta o reprezinta lavetele absorbante de la Scotch-Brite. Ele nu contin celuloza si raman moi si flexibile pe toata durata utilizarii.
Ne mai putem lauda un pic? :D Laveta de care vorbim este unica pe piata noastra si este preferata consumatorilor Scotch-Brite, tocmai datorita acestor caracteristici pozitive: nu se imbacseste la fel de repede ca celuloza, nu capata mirosuri neplacute, ramane flexibila pe toata durata folosirii, are proprietati super absorbante, superioare celulozei.
Daca vrei sa ne mai auzi laudandu-ne, pune o intrebare si da-ne un prilej. :D

Denisa Bârgău
Hehe, mulţumesc frumos pentru răspuns!

Scotch-Brite Romania
Să ai zi faină și curată!

Denisa Bârgău
Mulţumesc, la fel!

Ce brand credeţi că voi alege data viitoare când voi merge la cumpărături în căutare de bureţi de vase şi lavete?

5 thoughts on “Scotch-Brite ştie cum să interacţioneze cu fanii de pe Facebook”

  1. Tinand cont ca apartin de cei de la 3M este de explicat, pentru este una dintre corporatile care stiu ce inseamna marketingul si prin urmare respectul pentru client. Felicitari lor pentru comunicare si speram la cat mai multe firme care sa stie ce inseamna folosirea social media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.