Un selfie de-ăsta mi-ar plăcea şi mie

Barcelona  ✿  Călătoria ideală  ✿  Gunther Holtorf, un om extraordinar  ✿  Prin Sibiul meu  ✿  Boot camp la Rimetea  ✿  Japonia – Time lapse  ✿  pagina de TRAVEL de pe acest blog  ✿  şi toate articolele din categoria travel stau mărturie faptului că îmi place să călătoresc şi îi admir sincer pe cei care lasă totul în urmă şi îşi urmează visul, petrecând pe drumuri luni sau chiar ani. Unii uită de-a dreptul să se mai întoarcă acasă!

Alex Chachón e încă un nebun care îşi trăieşte visul. Omul a stat doi ani pe drumuri ca să-şi facă probabil cel mai tare video-selfie din istoria tuturor selfie-urilor, asta dacă nu-l luăm în calcul pe Matt, tipul cu dansul tâmpit care s-a filmat prin toată lumea dansând alături de localnici. Îi puteţi citi povestea pe site-ul lui sau o puteţi vedea pe repede-înainte în filmuleţul de mai jos. Awesome! 

sursa

1 thought on “Un selfie de-ăsta mi-ar plăcea şi mie”

  1. Chiar ca nebun omu’, dar f original! Iar daca inainte selfie faceau toate pitipoancele si toti cocalarii, acum a devenit un trend. Pana si eu mai fac din cand in cand :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.