Iarăși vine sezonul de… oferit cadouri

Pentru unii oameni, sărbătorile și în general perioadele când trebuie să ofere cadouri reprezintă surse de stres. Mie îmi place să fac cadouri. Un om drag pe care l-am făcut fericit cu un cadou îmi aduce mai multă bucurie decât un cadou pe care mi-l fac singură. Mai sunt și excepții, dar de obicei așa e.

În cazul firmelor, oferirea de cadouri colaboratorilor și angajaților nu este opțională. Cel puțin, nu dacă îți dorești o colaborare frumoasă pe viitor. Eu am pus direct la suflet brandurile care mi-au trimis cadouri de sărbători fără să aștepte ceva în schimb. Sigur că știu că brandurile nu sunt prietenele mele, dar apreciez că brandurile respective au angajat agenții care știu cum să trateze colaboratorii existenți sau viitori.

Din fericire, dacă vă doriți să faceți cadouri și să nu vă ardă prea tare la buzunar (până la urmă, GESTUL este cel mai important!), aveți de unde alege. Cu prețuri pornind de la 20 de lei și până la soluții exclusiviste și de lux, GourmetGift.ro este liderul online atunci când vine vorba despre cadouri corporate, fiind trendsetter pe piața coșurilor business. De asemenea, cumpărând coșuri cadou pentru Paște, beneficiați de facilități fiscale pentru firma voastră.

Coșurile cadou trebuie să fie ambalate impecabil, să aibă un design atrăgător și un conținut adaptat sărbătorii cu ocazia căreia sunt oferite. Oferta de Paște de la GourmetGift.ro satisface orice necesitate de business și reușește să atingă efectul urmărit – adică angajați fericiți și colaboratori de afaceri impresionați de atenția voastră.

Facilități fiscale. Fie că alegeți cadouri de Paste pentru angajați sau colaboratori, cadourile oferite de către GourmetGift.ro nu sunt doar soluția elegantă și frumoasă, ci și una prietenoasă cu bugetul firmei. Astfel, coșurile cadou vă aduc beneficii fiscale importante, precum deductibilitate la calculul impozitului pe profit, scutiri semnificative de la plata taxelor sociale și scutire de la plata impozitului pe venit la nivel de angajat. Cu alte cuvinte, cumpărând coșuri cadou pentru Paște, aveți câștig dublu: pe de o parte anagajați și colaboratori fericiți și motivați, iar pe de altă parte, deductibilitatea fiscală importantă acordată de Codul Fiscal.

Mi se pare foarte tare că puteți cumpăra fericirea propriilor angajați cu banii pe care altfel i-ați fi plătit drept impozit la stat. Aici găsiți toate cadourile de Paște disponibile.

Foto: Cadou, de la Shutterstock

3 thoughts on “Iarăși vine sezonul de… oferit cadouri”

  1. Dragut. La fosta firma unde lucram, primeam de paste si de craciun, 2 sacose din alea gigant, pline de dulciuri (lucrau cu ferrero, kraft, mars, etc, deci aveam numai bunatati gen : raffaelo, ferrero rocher, cozonaci, toate prostiile de la kinder si de la milka, etc). Lucram cu sotul, deci aduceam acasa amandoi cate 2 pungi!
    Ajungeam sa dau si la rude :)) Ce vremuri frumoase. Si ce dubios este ca, dupa ce am plecat de acolo, am slabit kilograme bune si eu si el. Si nu ca degustam noi zilnic si aveam acces la toate nebuniile, gratis. Nununu! Altul trebuie sa fie motivul. Eu nu tin minte sa fi avut sertarele pline de bunatati :))).

    Sunt frumoase cosurile astea. E bine ca e ceva de crăpelniţă, ca macar stii ca il foloseste respectivul. Sau daca e la dieta, sigur se bucura cineva din familie de ele.
    Toate pungile de dulciuri sa vina la mine!! :)))) Bautura sta deoparte. Nu prea le am cu alcoolul.
    Cosul ala „Cup of tea” e marfa rau. Daca vreau sa imi dau basini undeva, ma prezint cu asa ceva, vad aia Foie Gras si vin frantuzesc, ii dau cu cracii in sus LOOOOOOOL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.