Şi-a dorit mai mult concediul…

Fluierul final a consfinţit victoria celor din Beriu, care şi-au dorit-o mai mult decât adversarul întâlnit, ei ocupând un merituos loc trei.

Bineînţeles că ăia din Beriu şi-au dorit-o mai mult; de fapt, adversarii lor nici măcar nu au jucat pentru câştig; se ştie doar că în fotbal nu prea există spiritul de competiţie. Important este să participi şi să faci mişcare. Victoria? Las’ să şi-o dorească alţii! Noi nu ne-o dorim atât de mult.

…mama lor de clişee, că mi-au ieşit pe urechi! Am citit în ultimele două săptămâni mai multe articole despre fotbal şi pescuit decât pot suporta. Nu mai vreau să aud despre echipe de mâna a şaptea care şi-au dorit mai mult victoria şi despre pescari care au nădit, au făcut nu ştiu ce cu rubeziana şi cu sheffieldu‘ etc.

~x(

Cipri, redactorul şef al ziarului la care lucrez, şi-a dorit mai mult concediul [decât mine, se-nţelege]!

6 thoughts on “Şi-a dorit mai mult concediul…”

  1. Pe mine mă scoate din minţi când citesc despre aceleaşi echipe care nu îşi doresc victoria, ci vor doar să facă o „figură frumoasă” … Ăsta cred că e cel mai răspândit clişeu din ştirile despre fotbal.

  2. eu citesc asa de „pe sarite” ca nici nu bag de seama cliseele astea, bine, in cazul tau asta ti`e meseria, e normal sa le observi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.