Şi ChaCha-ul merge la…

Despre ChaCha puteţi citi aici.

Şi acum, premiul.
Am ales comentariile care mi-au plăcut cel mai mult şi pe care le-aş fi premiat cu câte un telefon, dacă aş fi avut mai multe. Dar nu am decât unul, aşa că le-am dat câte un număr şi l-am rugat pe Robert – prietenul lui Sebi [Sebi era ocupat, scria pe blog despre locurile pe care le-a vizitat #dinRomânia] – să aleagă un număr. A ales 22, ziua lui de naştere, aşadar… câştigătorul unui telefon HTC ChaCha este Pisti Nemes. Felicitări!

Astea sunt comentariile la care chiar am râs şi care-au participat la tragerea la sorţi. Vă mulţumesc tuturor încă o dată pentru participare şi nu fiţi supăraţi, vor mai fi ocazii!
1. Monik 2. Bogdan Anghelina 3. Sadie 4. Luciana 5. Mada 6. Sorin Neagu 7. Elena 8. Iliescu Dragoş 9. Cristina 10. Mr. Cabo 11. George Răducan 12. Securista 13. ovi 14. Ariana 15. Andrei Mihalcut 16. Roxana 17. Cristiana 18. Mihaela C. 19. Baza 20. Cristina V. 21. Lacramioara M. 22. Pisti Nemes 23. ovi sirb 24. Liutz 25. Teo 26. Suzanne 27. Robert 28. Monica 29. Costy 30. Cos 31. irina 31. Radu

17 thoughts on “Şi ChaCha-ul merge la…”

 1. In primul rand felicitari castigatorului!!!
  Si in al doilea rand te rog frumos data viitoare incearca sa fi mai specifica cand vine vorba de regulile concursului. Inteleg ca a fost greu de ales, dar poate pt data viitoare o sa anticipezi asta.
  AAA si ma bucur ca problemele mele cu drogurile te-au amuzat :D

 2. Robert (prietenul lui Sebi), daca te-ai fi nascut cu o saptamana mai tarziu, acum as fi fost fericitul posesor al unui HTC CHA CHA. Te-ai grabit tu sa vii pe lume pe data de 22 :)
  Felicitarile merg catre Pisti Nemes, vecinul lui Cabral :)

 3. LOL :)) Săriţi pe bietu’ Robert! Era rupt de oboseală şi eu îl băteam la cap „zi-mi, man, un număr între 1 şi 31”. Nu ştia pentru ce-mi trebuie, s-o fi gândit că-s lovită la cap sau ceva. :D

 4. Cos, eu cred că am zis destul de clar ce vreau, ce nu a fost bine?

  Ştiam la ce să mă aştept, dar speram să nu îmi ia atâtea ore citirea comentariilor şi alegerea celor mai bune…

 5. Hey again,

  Ma refeream la faptul ca am crezut ca era jurizare nu jurizare si tragere la sorti. Dar din nou am inteles de ce ai facut aceasta alegere.

 6. Felicitari Pisti!!!!!Sa-ti traiasca fetita, sa aveti parte de cat mai multe bucurii venite din partea ei!!Bafta multa la facebucit cu noul Cha Cha! Sa-l stapanesti sanatos si sa iti aduca si el cat mai multe bucurii.
  P.S. Denisuco ma bucur ca am reusit sa te fac sa razi

 7. Pisti Nemes acum nu mai are scuza sa nu fie pe fb all day long. Cred ca o sa citesc de curiozitate intamplarile finaliste :)

 8. Felicitari Pisti :) Abia astept si eu saptamana viitoare sa iau salariul sau cel tarziu pe 17-18 sa-mi iau o tableta Android :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.