Şi ziceţi că vă place Mufică

Postul acesta le este dedicat tuturor celor care mi-au sărit în cap când am schimbat tema blogului şi l-am scos pe Mufică din header.

Ei bine, dragilor, se pare că Mufică a fost, înainte de a se pensiona şi a se retrage la Hunedoara, mare sculer-matriţer. Mai exact, este [deci nu a fost, este] mascota firmei Würth [îl găsiţi în colţul din dreapta sus, stă şi trage cu ochiul, ca un şmecher ce se află]. Aşa… îl cheamă Fasty, nu Mufică, şi îl puteţi vedea în acţiune aici, aici sau aici. Arată aşa cum arată, cu capul pătrăţos, pentru că trebuie să semene cu o cheie franceză, zic eu, deşi Fasty vine, probabil, de la fastener [închizător, zăvor; închizătoare, agrafă; clamă pentru hârtie].

No, acu’, dacă mă dă Würth în judecată, veniţi să mă susţineţi? Îl mai vreţi pe Mufică aşa de tare? The image “http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif” cannot be displayed, because it contains errors.

11 thoughts on “Şi ziceţi că vă place Mufică”

  1. lasa-l acolo ca mai sus da cu capul de marginea monitorului. :)

    Si e simpatic tocmai pt ca e ceva “personal” stiu ca e al tau si apartine ca vrei-ca nu vrei blogului tau….

  2. ai putea sa il tunezi pe mufica, sa il faci intr-o saptamana emo, in alta rock, in alta manelist, sa vedem mai multe variante de “mufici”. e simpatic foc ursuletul asta….

  3. Dianna, nu-i rea deloc ideea ta! :)
    Olga – LOL! :D
    Ovidiu, ai văzut pozele din Sibiu, nu? Mai există şi alţi mufici şi, surpriză, pe Mufică al meu scrie Wuerth! :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.