Skateboard electric? Poate pentru tineri :)

Zicea Jerry Seinfeld la un moment dat că are încredere în copiii „din zilele noastre” care se dau pe skateboard-uri, pentru că sportul ăsta aproape extrem îi învață tot ce trebuie să știe despre viață, iar dacă ei cad, se lovesc, își rup mâini și picioare și apoi se ridică și o iau de la capăt, înseamnă că au un viitor bun. 

„Tineretul din ziua de azi” are la dispoziție infinit mai multe „jucării” decât aveam noi. Țin minte că eu am avut un câine mare din pluș pe care mi l-a adus tata de prin Rusia și că era un mare punct de atracție pentru copiii care veneau în vizită. În rest… trăgeam cu toții de aceleași camioane din plastic legate cu sfoară, ne „împușcam” cu tubermane făcute din țevi furate de pe la blocurile în construcție, fetițele se jucau cu aceleași păpuși care ziceau „Ma-ma”.

Nu erau foarte multe opțiuni când eram eu mică. Și când am mai crescut și-au apărut tot felul de role, biciclete sau skateboard-uri, mi-am descoperit primele probleme la genunchi. Țin minte că absolut toate fetele de la bloc aveau role (patine cu rotile) și mi-aș fi dorit și eu, dar o doctoriță le-a zis părinților mei că risc foarte mult în eventualitatea unei căzături… de parcă altfel am genunchii foarte sănătoși.

Regretele sunt inutile acum – abia îmi pot ține echilibrul pe bicicletă și trotinetă, iar pe role sau patine pentru gheață nu am reușit niciodată nici măcar să stau în picioare. Într-o zi am vrut să văd dacă mă pot urca pe un skateboard electric (hoverboard), erau mai multe expuse într-un magazin de articole sportive din Sibiu. Am amețit numai la gândul că m-aș putea urca pe el, dar nu, n-am putut.

Îi invidiez pe cei care pot să se deplaseze pe așa ceva; am văzut și prin Hunedoara cîțiva tineri călare pe hoverboards. Eu trebuie să mă mulțumesc cu niște pantofi buni de alergare/mers pe jos.

4 thoughts on “Skateboard electric? Poate pentru tineri :)”

  1. Hoverboard-ul mi se pare o inventie foarte inteligenta.Micut,foarte fin lucrat,cu tot felul de senzori cum este explicat si in videoclip.Hoverboard-ul ne arata inca odata cat de repede avanseaza tehnologia.Nu m-am urcat nici-o data pe unul insa as vrea,doar daca ar fi sa ma tina cineva priceput care sa imi ofere siguranta necesara.

  2. Sotul meu e mega incantat de ideea de a avea un Boosted Board, dar e cam greu la noi avand in vedere ca nu prea avem drumuri pentru a merge cu asa ceva. Hoverboard-urile mi-au placut la inceput, dar de cand s-a umplut orasul de copii care se plimba cu ele, parca mi s-a luat… Ar fi fost interesant sa incerc sa ma plimb cu unul. :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.