So he likes freebies

rolling on the floor Citesc pe Hotnews că „preşedintele francez Nicolas Sarkozy a vizitat atelierele Louis Vuitton din Franţa, de unde s-a ales cu geanta ce poartă semnătura celebrului brand”. [Trecem peste nefericita formulare „semnătura celebrului brand”, că ori e semnătura cuiva, ori nu mai e semnătură, iar brandul nu se poate semna… ]

Sarkozy a explicat că nu poa’ să meargă cu mâna goală la nevastă-sa, Carla Bruni, aşa că-i va duce sacoşa cu pricina [mie aşa mi se pare că arată „geanta de lux”]. Şi mai zice mass-media că e a doua gafă după cea cu stiloul pe care şi l-a însuşit cu ocazia vizitei făcute în România, când a semnat un acord de parteneriat cu Băsescu.

Păi să fiţi voi sănătoşi… câte pixuri am „păstrat” eu!!! Şi nici măcar n-am semnat vreun acord de parteneriat cu nimeni. Da, e-adevărat că eu nu sunt ditamai şeful statului. Poate că era frumos să încerce măcar să plătească pentru geanta „de lux”, chiar dacă oamenii de la LV i-ar fi oferit-o cadou pentru „duamna”, că doar obrazul subţire cu genţi de lux se ţine. Însă în ce priveşte „gafa” de la Bucureşti, dacă Băsescu nu ştia că-i plac instrumentele de scris şi nu i-a oferit stiloul, mi se pare normal ce-a făcut Sarkozy. Şi eu aş fi procedat la fel. :D
Chiar m-a binedispus ştirea asta.

Video cu Sarkozy şi sacoşa:

Video cu Sarkozy şi stiloul:

3 thoughts on “So he likes freebies”

  1. Poi daca omul are gust, da’ aia se scarbesc sa-i dea moca o sacosa, sa-si bage si tanti cartofii si ceapa in ea, de ce sa nu o ia? Ce fel de protocol e ala? Si daca i-o placut stiloul care-i problema? Daca nu-l lua el, il lua vreun secretar de stat, ceva. Bine ca l-o luat. La cate o facut Franta pentru Romania, macar un stilou aurit putea sa ia si omu’ suvenir. Si eu ma bucur ca l-a luat. Ce naiba, asa popor suntem, sa „ne faca” un stilou?

  2. Pai…. ai toate sansele sa ajungi primul presedinte femeie din istoria Frantzei. Daca furaciosii de pixuri reprezinta profilul pe care-l vor francezii in fruncea tzarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.