Spam de la GSP

Gazeta Sporturilor mă spamează. Dau click să mă dezabonez de la un newsletter la care nu m-am abonat niciodată, după ce citesc clasicul „Acest mesaj nu este spam deoarece… bla bla” şi ajung pe o pagină care-mi spune:

„Couldn’t unsubscribe your email address. Check below for the error:
You have no active membership accounts for the related mail list(s)”.

Bun, deci nu am cont la ei, dar primesc newslettere cu titluri ca „Vii Loti?”. Asta înseamnă că o să primesc spam de la GSP în continuare? puke puke puke

GMail are un buton deştept: Report spam. I love it!

8 thoughts on “Spam de la GSP”

 1. Poate o sa iti trimita si pe mailul de la yahoo:)) acela fiind mai greu sa ii dai unsubscribe … bine ca ai scapat , eu de la zoop nu scap de spamu’ ala nenorocit :))

 2. Am vazut greseala pe care am facut-o la butonul de unsubscribe si am corectat-o. Rog pe toti cei carora nu le-a reusit dezabonarea sa trimita un email la [email protected] sau [email protected] pentru a fi scosi din lista.

  Am trimis aceste newslettere pentru a primi feedbackul vostru si a ne ajuta sa facem un produs bun inainte de lansarea publica a acestui serviciu.

  Ne cerem scuze daca ati fost deranjati/ofensati de acest demers.

 3. @Sorin

  In primul si primul rand te rog sa ne explici de unde ati facut voi rost de adresele de e-mail la care ati trimis newsletterul vostru si – mai ales – cine v-a dat acordul expres de acceptare a comunicarilor din partea voastra. Daca ne dai un raspuns rezonabil, te iertam!

 4. @Fan… Nu e (inca) un newsletter. Am invitat cititorii nostrii sa isi spuna parerea despre varianta beta a serviciului pe care intentionam sa il salvam. Am trimis aceasta invitatie la emailurile cu care v-ati inregistrat pe blogurile GSP. Am presupus ca daca ati postat pe blogurile noastre ne puteti ajuta cu citeva sfaturi.
  Si feedbackul ne-a fost foarte folositor. Am primit ~500 de raspunsuri pina la aceasta ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.