Standout şi Hotel Caro te cazează gratis la Bucureşti

Dacă n-aţi văzut informaţia asta în articolul anterior, o vedeţi acum. :)

Standout organizează un concurs aproape fulger pentru bloggerii care vor să vină la RoBlogFest, dar nu au unde să doarmă. Astfel, poţi câştiga două nopţi de cazare la Hotel Caro, cu condiţia să fii suficient de creativ şi să-i convingi pe organizatori că meriţi premiul.

Hotel Caro se află la doar 15 minute de centrul Bucureştiului, pe Bd. Barbu Văcărescu, nr. 164A. Camerele standard sunt dotate cu aer condiţionat, minibar, filtru de cafea, TV cablu, WiFi şi baie cu uscător de păr. Din poze, arată foarte bine, abia aştept s-ajung acolo, pentru că, nu ştiu dacă v-am spus, mie-mi place la nebunie să dorm prin hoteluri. :D

Aşa cum zicea şi Sebi, dacă veţi câştiga, ne vedem acolo, la un citric cu hamei sau fără, pentru că şi noi doi vom fi cazaţi la Hotel Caro. Succes!

5 thoughts on “Standout şi Hotel Caro te cazează gratis la Bucureşti”

  1. As of the 1st of January 2009, all public areas in the Caro Hotel are non-smoking.
    15 minute de centru eventual cu un aeroplan….no offense

  2. Acum sa nu fim rai, Caro nu e departe de centru. Oricum, centrul teoretic incepe de la Sos. Stefan cel Mare, iar Caro e chiar hotel fain. Si bravo pt non-smoking :)

  3. Ai un blog foarte interesant. Nu pot spune ca l-am citit tot, ca nu as fi avut timp, dar ce am citit chiar mi-a placut, asa ca felicitari si la mai mare:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.