Sunt mândră Onlineriţă cu Farmec!

Când Florica lu’ Zicu m-a întrebat dacă vreau să fac parte din echipa ei de bloggeriţe/onlineriţe care testează produsele Gerovital Plant de la Farmec şi concurează pentru a câştiga un weekend la Sighişoara, am răsuflat uşurată. Intenţionam să-mi fac eu o echipă, dar mă ştiţi, nu-s chiar cel mai organizat om de pe pământ.

Aşa că am acceptat să intru în echipa frumos numită Onlineritze cu Farmec. Deocamdată aşteptăm produsele pe care o să le testăm şi despre care o să povestim pe bloguri, Facebook şi – teh horror! – IRL, adică in real life, adică faţă-n faţă, cu oameni adevăraţi, nu avataruri.

Până atunci, daţi-mi voie să vă prezint echipa de co-onlineriţe cu Farmec: AlinaAndreeaCorina, CristinaDianaMironeasca, Miruna, NebuloasaRuxa şi Zăineasca.

În perioada 11-25 aprilie 2011 o să vedeţi prin blogosfera feminină multe articole despre gama Gerovital Plant – este cea pe care am mai testat-o şi despre care n-am avut decât cuvinte de laudă. Ca să câştigăm, vă aşteptăm pe Facebook, cu like-uri, share-uri şi comentarii. Go team OcF!

2 thoughts on “Sunt mândră Onlineriţă cu Farmec!”

  1. Bafta multa! Eu sunt fana Farmec for ages! Si am si castigat pe hotcity un set din gama noua si sunt tare incantata de produse, merita toti banii! (Pe care eu nu i-am dat inca fiindca le-am primit asa :D.)

  2. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Susțineți Onlineritzele cu Farmec!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.