#SuperFete din social media: calendarul 2012

Cristi Şerb, om însurat, dar mare admirator al frumuseţii feminine, continuă şi anul ăsta calendarul „superfete” din social media. Anul trecut au fost doar twitteriste, anul ăsta văd că s-a extins la social media. Şi, în plus, ediţia actuală a calendarului este susţinută de Activia, care ne încurajează pe toţi să adoptăm obiceiuri sănătoase.

Azi e ultima zi în care vă puteţi alege preferata şi eu vă rog să votaţi cum vă dictează sufletul şi retina, dar dacă nu vă puteţi hotărî, daţi-i votul Ancăi Duma, concurenta cu numărul 19. Nu mă întrebaţi de ce am ales-o pe ea, că nu ştiu exact – multe dintre candidate îmi sunt prietene sau măcar amice, pe Anca abia o ştiu, dar simt că ea merită să fie pe una dintre cele 12 file ale calendarului.

Atenţie! Azi e ultima zi în care puteţi vota, după care intră în „pâine” juriul compus din 30 de bloggeri şi noi nu mai putem face nimic. :)

You go, girls!

3 thoughts on “#SuperFete din social media: calendarul 2012”

  1. Fara sa citesc am dat pe 19 pentru ca mi s-a parut cea mai zambitoare. Felicitari pentru articol. Sper sa intre in calendarul 2012 ca ar fi frumos. Undeva acolo pe o pagina de vara ca asa zambeste fata ca vara calda. Abia astept sa vad rezultatele. Te citesc mai tarziu sa vad ce s-a hotarat in urma alegerilor.

  2. Pingback: #SuperFete cu #ObiceiuriSanatoase « Denisa Bârgău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.