Susțineți Onlineritzele cu Farmec!

Așa cum povesteam aici, am intrat într-o „horă” foarte simpatică, respectiv în echipa de Onlinerițe cu Farmec a Floricăi de la TVDece. Bun, până aici, numai link-uri. Dar hai să vă spun cum stă treaba, de fapt.

Suntem 12 gagici care mănâncă online pe pită și care și-au unit forțele în speranța că vor câștiga marele premiu al concursului organizat de Farmec, un week-end la Sighișoara, unde vor avea parte de un training profesionist de îngrijire personală, susținut de specialiștii Farmec & Gerovital.

Pentru asta, însă, trebuie să facem buzz cât mai multă gălăgie în jurul campaniei și al produselor din noua gamă Gerovital Plant și în general. Ne puteți ajuta comentându-ne articolele de pe bloguri, cu câte un Like și/sau comentariu pe pagina de Facebook a grupului nostru [ca să puteți comenta și Like-ui în voie, trebuie întâi să dați Like paginii]. Vom câștiga numai cu ajutorul vostru – pentru care vă suntem recunoscătoare anticipat! Dacă vă place logo-ul nostru, vă puteți personaliza poza de profil [Facebook/Twitter] aici, ca să susțineți echipa OcF.

Acum, că am terminat cu lunga introducere… știți că eu am primit gama întreagă Gerovital Plant atunci când am fost în vizită la Farmec, așa că deja folosesc de ceva timp produsele și între timp am devenit dependentă de câteva dintre ele. Șamponul și balsamul sunt preferatele mele și când s-au terminat, am avut ceva de umblat până să le găsesc într-o farmacie Catena din Hunedoara.

Un alt produs pe care-l folosesc cu o oarecare regularitate [mai rar decât ar trebui] este crema hidratantă. Are o textură foarte ușoară, intră imediat în piele, o hidratează și o parfumează cu cel mai frumos parfum cu putință. Dacă nu ați încercat-o încă, vă rog să nu mă credeți pe cuvânt. Căutați-o în farmacii [recomand Catena] sau în supermarket-uri [în Kaufland am văzut-o, pentru restul nu bag mâna în foc], nu e scumpă și chiar face treabă bună. Când am fost la fabrică, oamenii de la Farmec mi-au făcut un test care determină nivelul de hidratare și flexibilitatea pielii. Nu stăteam rău, dar la numai o oră de la aplicarea cremei hidratante pe față, rezultatele s-au îmbunătățit simțitor.

Spuneam că am primit toată gama Gerovital Plant [fără conservanți], apoi am mai primit o parte dintre produse, iar acum, pentru concursul ăsta, am mai primit „o tură”. Nu sunt singurele cosmetice din casă și eu am o singură față de îngrijit, așa că o să fac cadou o cremă hidratantă, un ser contur pentru ochi și buze și laptele vitaminizant demachiant, toate din gama Gerovital Plant fără conservanți, aceleia sau aceluia dintre voi care mă convinge că le vrea și le merită. Cum faceți asta? Păi vedeți că am scris mai sus. :) Like, comment. Nu e greu deloc.

Pe lângă cele trei produse, așa cum am învățat de la Daily Cotcodac, veți mai primi și mulțumiri din sufletele celor 12 Onlineritze cu Farmec: Alina, Andreea, Corina, Cristina, Diana, Mirona, Miruna, Oana, Oltea, Raluca, Ruxandra și Yours truly.

Deci ne susțineți, da?

8 thoughts on “Susțineți Onlineritzele cu Farmec!”

 1. Nu, că eu acuma m-am prins de jocul de cuvinte: onlineriţe … cu farmec. :) Foarte mişto şi campania şi produsele Farmec. Eu am problemă cu ambalajele Farmec în general (nu că nu-s estetice, ci că nu-s practice şi unele nu-s nici foarte potrivite: cremele de ex. ar trebui să fie în recipiente în care nu pătrunde aer, lumină şi bacterii, or în cutiile de cremă la fiecare deschidere a capacului se-ntâmplă asta ceea ce face ca ingredientele să-şi cam piardă caracterul benefic în câteva săptămâni). Loţiunea Doina, cât e ea de superbă … are un ambalaj groaznic, extrem de nepractic.
  Scriu asta că poate citesc PR-ii sau marketerii de la Farmec şi investesc în ambalaje de secolul 21. :)

 2. m-ai convins! o sa iti dau like+comment.
  si o sa incerc si eu gama GP. la ce ten sensibil (la propriu) am, poate ca gama asta e solutia perfecta si ‘finala’.
  mersi frumos.
  zi cat mai insorita :)

 3. Pingback: Dor de Farmec - Idei din Ozeneu
 4. Pingback: Farmec în cetate - Idei din Ozeneu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.