Ați auzit de Telekom TV?

Sigur că ați auzit! Serviciile oferite de Telekom se extind: se extinde acoperirea rețelei Telekom de fibră optică în orașele București, Iași, Brașov, Suceava, Cluj-Napoca, Suceava, Baia-Mare, Constanța, Botoșani, Galați, Craiova, Deva, Timișoara, Arad, Pitești, Bacău, Brăila, Mediaș, Sibiu, Ploiești, Piatra-Neamț, Buzău, Focșani și Vaslui.

Ca urmare a investițiilor semnificative ale companiei ce au dus la extinderea acoperirii rețelei Telekom de fibră optică, Telekom oferă Internet cu cele mai mari viteze de până la 1 Gbps prin rețeaua de fibră optică. Și nu știu alții cum sunt, dar mie îmi place să am Internet rapid, să pot vedea orice filmuleț de pe YouTube acum și nu după cinci minute, când a terminat de încărcat. 

Pe lângă Internetul rapid, bărbații se vor bucura să afle că toate meciurile din UEFA Champions League și UEFA Europa League se văd doar cu Telekom TV, pe canalele Dolce Sport și pe www.telekomtv.ro, alături de alte competiții sportive renumite precum Premier League, Bundesliga, Campionatul Spaniei, Formula 1, NBA, Bundesliga handbal și alte campionate menite să îi țină departe de neveste, care oricum sunt ocupate cu ale lor, în bucătărie sau la salon, la shopping sau la o cafea cu prietenele. Glumesc, desigur.

meciuri telekom

Interesant: când am vrut să intru de pe laptop pe Telekomtv.ro (de pe telefon intru direct prin aplicație), am dat peste acest mesaj de avertizare.

warning google

Ce înseamnă televiziune interactivă?

telekom-anda

Puteți vedea meciurile preferate oriunde și oricând, cu funcția de Înregistrare în Cloud, atât pe televizor, cât și pe orice dispozitiv (laptop, tabletă și smartphone) asociat contului vostru Telekom TV Web & Mobile. Aveți posibilitatea de a înregistra până la 100 de ore de conținut TV SD sau până la 42 ore de conținut TV HD (filme, emisiuni, competiții sportive) de pe Telekom TV Interactiv și Telekom TV Web & Mobile. Nu e rău deloc!

Dacă se întâmplă să ratezi programele preferate, cum tot pățesc eu cu MasterChef și Visuri la cheie, funcționalitatea Arhivă TV înregistrează automat emisiunile TV astfel încât puteți urmări filme, documentare și competiții sportive difuzate cu până la o săptămână în urmă.

Cu serviciul de televiziune Telekom TV Interactiv, există și alte facilități la fel de atractive: Video la Cerere oferă posibilitatea de a închiria filme sau emisiuni direct de acasă, atât pentru 48 de ore, cât și sub formă de abonament lunar la pachete de conținut, precum filme, documentare sau desene animate.

În plus, cu ajutorul funcționalității Media Player, se poate conecta la receiver un memory stick sau un hard-disk USB și se pot viziona direct pe ecranul televizorului poze din vacanță, videoclipuri și filme sau muzică și înregistrări audio.

Cu Telekom TV Web & Mobile și aplicația Telekom TV din Google Play sau App Store, puteți urmări toate emisiunile preferate pe toate ecranele, oriunde v-ați afla. Serviciul Telekom TV Web & Mobile vă pune la dispoziție până la 115 canale – cel mai mare număr de canale disponibile online pe piață, pe care le puteți accesa de pe un număr maxim de 5 dispozitive – laptop, tabletă, smartphone, ce are fiecare prin casă :).

3 thoughts on “Ați auzit de Telekom TV?”

  1. din cate stiu trebuie sa iei un pachet complet ca sa poti beneficia de produsele telekom. de exemplu daca vrei doar internet trebuie sa faci si un abonament pentru telefon fix sau cablu tv…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.