Cum am simțit că sunt țepuită de LIDL…

OK, e ultima dată când mai scriu ceva pe tema asta, că simt că am insistat prea mult și pe Facebook și apoi pe YouTube și nu de alta, dar nu e nimic „personal”, adică nu vreau să denigrez Lidl, are mărfuri de calitate de cele mai multe ori la prețuri rezonabile, dar mă deranjează crunt când sunt luată de fraieră. 

Pe scurt: descopăr o înghețată foarte bună, cumpăr una (Tiramisu). Mă duc după câteva zile să mai iau una la fel, nu mai este decât cu altă aromă (Amaretto). O iau și pe aia, în speranța că vor mai aduce. Apare oferta LIDL: pe prima pagină, înghețata asta senzațională, redusă la 6,99 lei de la 9,99. Super, îmi zic. Mă duc la magazin în chiar prima zi a promoției. Vitrina e la fel de goală cum am lăsat-o eu; după două zile, la fel.

Cum s-a terminat promoția, cum s-a umplut vitrina frigorifică. Plin de înghețată, la prețul de 9,99 lei. Publicitate mincinoasă.

Știu că brandurile nu sunt prietenele noastre. Știu că scopul LIDL și al tuturor celorlalte branduri nu este să mă surprindă pe mine, ci să facă profit. Dar măcar să nu mă facă așa, pe față.

6 thoughts on “Cum am simțit că sunt țepuită de LIDL…”

  1. Ehei, tu esti noua in situatiile astea cu Lidl. De cate ori nu mi s-a intamplat sa merg degeaba la ei, luandu-ma dupa ofertele din catalog si gasind… nimic la fata locului. Intr-o sambata am fost sa iau somon, la 10 minute de la deschidere eram in magazin, nici coada de somon la raft…. mi-a spus un angajat ca somonul „s-a dat”. Ori angajatii opresc produsele acestea pentru ei, ori Lidl a ajuns sa dea tepe cu buna stiinta. In ultima vreme se intampla tot mai des.

    Sa scrii in continuare despre astfel de situatii, poate ca lumea mai rareste vizitele la Lidl vazand hotia de care dau dovada managerii si angajatii.

    1. Da, degeaba scriu, că nu se schimbă nimic. Cel mult, aganția care se ocupă de Lidl pe partea de online îmi va trimite o scrisorică frumoasă cu scuze. Or eu nu am nevoie de scuze, ci de respect.

  2. Chestia e ca aceste oferte sunt „vanate” si de altii.Oameni cu „experienta” care vin la prima ora si cumpara tot.Stocurile sunt limitate.E frustrant nu zic nu si mie mi s-a intamplat.Dar de aici si pana la o chestie organizata de magazin e cale lunga.Bine aici este si o organizare slaba a retelei care ramane foarte rapid fara stocuri cand ei pot anticipa ca va fi o cerere crescuta.Magazinul a incercat sa reactioneze si a impus o limita de 10 produse identice la oferta peste care pretul revine la cel obisnuit dar degeaba. Semnat un cumparator fidel. ;)

  3. Mi-am luat si eu țeapă cu niște accesorii pentru grădinărit. Alea scumpe (adică computerul de irigare) nici nu mai erau expuse. Alea ieftine (și nu foarte, dar era și fix ce doream printre ele) erau din belșug, mai puțin, ai ghicit, chestia pentru care venisem special. M-am mulțumit cu două articole-substitut, in loc sa iau 4-5 din cele care mă interesau, niște aspersoare adică. Toate aveau preț unic și asta era frumusețea promoției. M-am ‘nervat, mi-am băgat picioarele, îmi fac propriul computer de irigare, dintr-o priză programabilă, hidrofor și niște aspersoare ieftine de la rușii din piață.

  4. Mi-am luat teapa cu o trusa de scule, la raft era un pret, iar la casa altul, ca sa nu mai zic ca defapt mi-a spus ca nu m-am uitat eu bine si ca au fost altele putin diferite de ce a ales eu la reducere. :|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.