Testul de afacereză, numai pentru cunoscători?

De cinci minute încerc să mă loghez în contul recent creat pe afacereza.ro, site al The Money Channel, adică Realitatea – Caţavencu. Am încercat cu Firefox, am încercat şi cu Chrome, deci nu e de la mine. Internet Explorer nu servesc din principiu.

De vreo trei ori am reuşit chiar să mă loghez, dar când vreau să joc, sunt trimisă din nou în pagina de logare. Contul e activat, am primit mail cu link către jocul minunat, dar nu pot să-l joc. Usability fail, cum ar zice Zoso. Degeaba vorbesc eu afacereza, dacă la The Money Channel nu se vorbeşte Interneteza.

6 thoughts on “Testul de afacereză, numai pentru cunoscători?”

  1. Genul asta de probleme apar tot timpul cu logarile. Nici eu nu le inteleg. Adica daca ai posibilitatea sa te loghezi si incerci de 4-5 ori si nu merge, renunti, iar ei pierd un posibil client/cititor etc. Am impresia ca, in cele mai multe cazuri, cineva nu-si face treaba cum trebuie.

  2. Cand reusesti sa treci de partea cu login-ul poate ai „norocul” meu si dai peste intrebari „fantoma” pe care le gresesti si iti scad punctajul cu cate 1 punct. Problema e ca daca raspunzi corect nu iti creste … bug putin spus ..

  3. Incerc si eu sa folosesc cit mai putin posibil IE, mai ales ca dupa ce am dat de gustul Firefox (tab-uri, plugin-uri etc.), mi se pare o prosteala. Firefoxul insa mi se blocheaza destul de des si nu pot posta de pe el… deloc. Mi-am facut cont si m-am logat de pe Firefox si a mers, mailul de autorizare l-am primit in citeva minute si merge… Habar n-am de ce la tine nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.