That voice again!

Este o fiinţă a cărei voci oamenii din publicitatea românească o folosesc în multe reclame. Mult prea multe reclame. E genul ăla de voce enervantă, de femeie mâţâită, pe care-ţi vine s-o plesneşti.
[Eu sunt omul care cască ochii şi urechile la orice spot publicitar nou. „Pauza de reclame” e programul meu preferat între atâtea emisiuni nasoale de la TV. Cum nu prea am timp să mă uit la TV, singurele momente când îl deschid sunt atunci când mănânc.]
De multă vreme mă zgârie pe creier vocea aia, dar am tot sperat că se trezesc şi oamenii ăia plătiţi să facă reclamele ATRACTIVE. Dar nuuu, se pare că doamna respectivă fie taxează puţin, fie are pile pe la agenţii. Pentru că o aud din ce în ce mai des; cred că o treime din reclamele cu voci feminine, dacă nu mai mult, „beneficiază” de ciripitul ei. Îmi vin acum în minte reclame ca: Nivea Visage Q10 („Riiiiidurile sunt ca un bumerang”), chestiile alea dubioase numite Rollton („Tughedăr forevăr”) şi… şi tocmai am urmărit un calup de reclame. Am impresia că vocea asta e precum freza Andreei Esca: toate încearcă să o copieze. Cred că 80 la sută din vocile din reclame sunt mâţâieli. Mai menţionez reclama la Vanish Carpet 3 în 1 („Covoarele strălucesc de curăţenie”), una din vocile din reclama la Cillit Bang, cred că şi pentru noul spot Poiana apare aceeaşi voce teroristă [cât de inteligent, „Delicios de ciocolată”. Ce joc de cuvinte… interesant].

1 thought on “That voice again!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.