Time-lapse: Decantarea unui demachiant bifazic Nivea

Demachiantele astea de tip „jumătate ulei, jumătate magie” sunt singurele capabile să îndepărteze complet machiajul ochilor, mai ales dacă vorbim despre rimel mascara rezistentă la apă. Mulți ani, am folosit doar demachiantul de la AVON special conceput pentru machiajul rezistent la apă, și anume Extra Lasting Makeup Remover. Acum am zis că ar fi vremea să încerc și altceva, nu pentru că nu aș fi mulțumită de calitatea celui de la AVON, ci pentru că Nivea oferă mai multă cantitate la un preț rezonabil. Amândouă sunt la fel de bune, deci le recomand.

Ceea ce vedeți aici este rezultatul foarte comprimat a aproximativ trei ore de filmare continuă. Din fericire, cineva a conceput o aplicație de Android care le face viața foarte ușoară celor care au un telefon bun și sunt pasionați de time-lapse. Aplicația se numește Framelapse și dacă nu ar fi fost gratuită, aș fi plătit cu dragă inimă pentru ea. E senzațională!

demachiant nivea double effect kauflandDemachiantul în două faze Double Effect de la Nivea costă între 14 și 18 lei, depinde de unde-l cumperi. Eu l-am luat din Kaufland și m-a costat 15,79 lei.

Dacă vă uitați la filmuleț, o să constatați că doar primele secunde sunt captivante, în rest, pare că nu se întâmplă nimic – și pentru că înainte de a porni aplicația cu care am filmat, l-am scuturat bine, ca să se amestece soluțiile care împreună îndepărtează machiajul persistent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.