Trei „scurte”

Dacă majoritatea şampoanelor promit un păr puternic, mătăsos şi strălucitor, nu o fi periculos să faci duş şi să laşi spuma de la şamponul cu care tocmai ţi-ai spălat părul să ajungă pe corp? Doar avem păr pe tot corpul! [Căutând pe Wikipedia, am descoperit articolul ăsta. Cred că firele de păr de care vorbesc nu pot fi „afectate” de şampon. Sper! :D]

//////////

Am ajuns să am un grup special pentru bloggeri în lista de la Yahoo Messenger:

12 din 221 sunt bloggeri. Cam puţini!

//////////

Există de ceva vreme bloguri anti-bloggeri. Adică unii oameni se plictisesc atât de mult, încât în loc să creeze ceva, să producă orice fel de conţinut, preferă să „combată”. Dacă ar combate inteligent, n-aş avea nimic de zis, dar să-ţi faci un scop în viaţă din a desfiinţa o persoană [în cazul nostru, un blogger] e atât de lipsit de sens încât doar declarându-te anti-cineva îţi dezvălui frustrările şi, implicit, îţi mărturiseşti inferioritatea. „Ä‚la e mai bun decât mine, are trafic, are cititori, are mii de comentarii, deci e de căcat. Eu fac un blog anti-ăla, las comentarii pe blogul lui cu link către blogul meu şi aşa o să câştig trafic”. Dar ce te faci cu traficul pe care îl obţii comentând pe blogul celui pe care vrei să îl combaţi? Crezi că o să câştigi ceva la RoBlogFest? Sau poate Google AdSense va face plecăciuni în faţa ta când va vedea că ai un sfert din traficul celui pe care crezi tu că îl combaţi? Crezi că neproducând conţinut [original, se-nţelege] o să te bucuri vreodată de notorietate aşa cum o face bloggerul pe care tu îl înjuri? Nu! Tot ce faci este să-ţi pierzi timpul şi să „lupţi” pentru o cauză pierdută din start. Pentru toţi adolescenţii puberi care îşi imaginează că fiind anti-zoso sunt importanţi, un mesaj mereu actual şi pe care îl susţin, venit de la Vis Urât,:

  • Împotriva lui VisUrât există copaculvietii.ablog.ro. Fără link, dacă vreţi să le faceţi trafic, copy/paste, munciţi oţâră!
  • Împotriva lui Zoso e cam jumate din blogosferă, totuşi, nu am găsit încă un blog „dedicat”.

UPDATE: Mă anunţă VisUrât că există zososucks.blogspot.com. Chiar mă miram să nu aibă anti-blog dedicat, la cât e de citit.

  • Împotriva lui Darius există antijeg.blogspot.com [copy/paste dacă vă mâncă deştele].

Postarea asta era, iniţial, un fel de „Wednesday one-liners” [click pentru detalii], dar se pare că nu mă pot limita, sub nici o formă, la un singur rând. Iar acum mi-e prea lene să o despic în trei.

1 thought on “Trei „scurte””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.