Tu stai ascuns[ă] pe messenger?

Arhi zice că-l enervează persoanele care, pe messenger, stau „pe invisible”. Până la un punct, tind să-i dau dreptate. Şi pe mine mă enervează acele persoane care stau întotdeauna ascunse. Dacă am o treabă cu Gigel şi vreau să-i scriu ceva pe messenger, nu ştiu niciodată dacă vede ce scriu atunci când îi scriu sau vorbesc singură, urmând ca el să primească mesajul meu offline. E frustrant, într-adevăr. DAR!

Am avut şi eu perioade, atunci când lucram foarte mult, aveam o listă foarte lungă de contacte, majoritatea „culese” din domeniul în care munceam, iar cel puţin unul considera că dacă sunt online, am timp de stat la poveşti. Aşa că eram nevoită să stau ascunsă, tocmai ca să evit conversaţii inutile cu persoane care se plicstiseau şi pentru care statusul meu [„bulina aia roşie tăiată de o linie albă înseamnă că sunt OCUPATĂ!”] nu reprezenta o piedică. Nu puteam să îi şterg din listă ori să le „dau ignore”, pentru că lucram cu ei. Şi ce poate fi mai frumos decât să stai la poveşti cu un Gigel care tocmai şi-a terminat treaba atunci când tu începi să munceşti?

În concluzie, nu-mi place să ştiu că am în lista de messenger oameni care „stau ascunşi” cu toate că sunt online, dar le respect alegerea, pentru că şi eu am fost, cândva, ca ei.

Promo: Acum poţi să ai emoticoane şi pe telefon, cu ajutorul lui Z@ppEasy.

18 thoughts on “Tu stai ascuns[ă] pe messenger?”

 1. cunosc multe persoana din specia invizibilus mesangerus care ii am pe messanger si niciodata n-au intrat pe contul lor,probabil m-au pus pe mine pe offline si eu voi primii mesaj de la ei doar daca au nevoie de mine sau pur si simplu m-au scos din lista,si eueu ar trebui sa mai curat lista de mess,desigur cunosc persoane ce muncesc care folosesc pur si simplu forumulrea de a lasa mesaj de genu’ „muncesc”,si respect gestul…

 2. Eu sunt de acord cu Arhi…cand sunt ocupata si nu vreau sa ma deranjeze cineva imi pun un mesaj (cum ai zis si tu ca faci) iar daca ma contacteaza cineva pur si simplu nu raspund. O sa inteleaga de la sine si nu cred ca se va supara. Sau mai poti pune un mesaj gen Not at my desk…si nu o sa aiba nimeni pretentia sa-i raspunzi.
  Cred ca ma enerveaza chestia cu invisible si datorita faptului ca tot mai multe prietene/colege stau pe invisible si te contacteaza doar cand au nevoie de tine…se pare ca e la moda acum.

 3. Sunt de acord, daca stai pe messenger, SI esti la calculator, SI mai si vorbesti pe messenger de multe ori, de ce sa stai pe invisible, ai persoane anume de care vrei sa te ascunzi? Foarte bine, pune-le intr-o grupa si fa toata grupa permanently invisible sau fa doar o singura persoana asa… ma rog, poate si eu mai stau pe invisible cateodata dar de obicei atunci cand nu vreau sa vorbesc cu nimeni. Am prieteni care nu cred ca ii vad online mai mult de 1 data pe luna desi stiu sigur ca is online in fiecare zi pt ca de multe ori vorbesc cu ei.

 4. Daca sunt online, fara nimic altceva, inseamna ca pot sa vorbesc. Daca nu, atunci pot sa fiu idle, sau busy. Cine nu pricepe asta, ghinion.
  Si statul pe invisible mi se pare de prost gust.

 5. hai ..lasa ne…lasa ne!!!!Toti bloggerii ati gasit acuma subiect de postat…ce puii mei..va platesc astia de la zapp…a??

 6. bun, dar care’i toata smecheria atunci, de toata lumea este preocupata de subiectul asta ???…
  esti sau nu pe invisible , oricum nu conteaza, oricum poti fi gasit, oricum gasesti…
  de ce sa nu’ti placa daca sta cineva pe invisible ???!!!
  cu ce te deranjeaza???

 7. Mai, eu am folosit mai mereu http://www.invizibili.com … chiar am avut probleme cu iubita si am crezut ca se ascunde sau ca nu vrea sa vorbeasca cu mine si ea de fapt era online :)) … mi se pare cel mai bun site de pana acum … ydetector si restul au dat gres cam in 50% din scanari … invizibili.com a gresit doar o data, daca imi aduc eu aminte :D

  Acum nu stiu, depinde de fiecare, dar eu tind sa-l utilizez in fiecare zi pe acesta! Succes tuturor si sper sa nu aveti aceeasi problema ca mine! ;)

 8. Fiecare are voie sa faca ce vrea cred…mi se pare totusi anormal sa verifici pe cineva, intri in intimitatea lui oarecum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.