Umbreluțe colorate, la Hunedoara

De câteva zile, au apărut zeci de umbreluțe colorate și un pic de asfalt electoral, pe strada Lipscani (Grădinilor) din Hunedoara. Din păcate, pe strada asta sunt câteva magazine second hand, vreo două carmangerii, unul de pită, o bijuterie și un laborator de analize medicale. Terase: ZERO. Baruri: ZERO. Restaurante: ZERO. Vin oamenii, fac poze și pleacă.

Nu așa se face turismul.

Știm că s-a făcut și prin alte părți. Normal că nu e o idee originală, dar nici măcar nu contează asta! Contează că oamenii au unde să-și facă poze înainte de alegeri. :)

umbrelute colorate hunedoara 1

Sau așa (ăștia-s liberalii din oraș, mai portocalii, mai roșii, vopsiți în galben dupe posibilități. Cu cămașă galbenă și mustață e primarul PDL Viorel Arion):

liberals

12 thoughts on “Umbreluțe colorate, la Hunedoara”

  1. Se vede ca anul asta a fost an electoral. Drumuri reasfaltate, tot felul de „evenimente culturale”, taieri de panglici, infrumusetari, reamenajari. Urmeaza patru ani de nepasare, miserupism, ignorare, pasare a responsabilitatilor, fuga de raspundere, pasivitate si furturi. Mai ales furturi, cat se poate de discrete.

    Turism? Sigur ca da, pentru prosperitatea patronilor politici. Bleah!

    1. Păi deputata de Hunedoara, care-i prietenă și colegă de partid cu primarul Hunedoarei, tocmai își construiește un hotel très futurist la câteva zeci de metri de Castelul Corvinilor. Pentru că turism.

      1. Lipsesc : un salon de jocuri de noroc, o casa de amanet, o banca , o farmacie.Nu-i musai in ordine.

  2. In zilele noastre avem din pacate tot felul de manifestari aparent spontane, idei care trebuie teoretic sa „faca bine”, sa atraga sau sa ne promoveze, eu cred ca tot ceea nu pleaca din dorinta de a face bine si a ne promova tara, traditiile, turismul in general, nu reprezinta ceva solid pentru noi toti, va pup!

  3. mie mi se pare vesel si frumos. O idee care costa probabil 6-800 lei (ca doar iau umbrele en gros si ieftine) si schimba atmosfera in oras. Pentru ca turism, cum bine e scris mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.