Un premiu pentru Robintel

Robintel, unul dintre cei mai vechi şi fideli cititori ai acestui blog, primeşte din partea A&A Records un premiu foarte fain, constând într-un album foto despre Sighişoara – Centrul istoric, de Ioana Pârvulescu, şi un CD cu muzica lui Gheorghe Zamfir – Cele mai frumoase Doine, cu Cristian Micşunescu la orgă.

Motivul pentru care am ales să-i ofer lui aceste premii cred că-i evident: Robin nu doar că a comentat pe blogul meu la articolele despre excursia Redescoperă România, ci a şi scris pe blogul lui despre această campanie. Şi a scris frumos, aşa cum Redescoperă România merită. Pentru că e poate cea mai faină campanie făcută [în] online de nişte firme atât de mari.

Am întârziat cu acest articol pentru că speram să-l întâlnesc pe Robin şi să-i înmânez premiile personal, dar problemele de tocilar l-au ţinut lipit de calculator servere.

Robin, observi, sper, că CD-ul încă are ţipla pe el! :D

Ah, şi încă o chestie: Redescoperă România este un proiect Petrom, susţinut de BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 şi Muzeul Naţional al Ţăranului Român. Vai, cât de doar mi-a fost să scriu un articol care să se termine aşa!

3 thoughts on “Un premiu pentru Robintel”

  1. Oioioi, mi-aș monta USB în degetul mic pentru a putea face mai mult, mai repede și mai bine. =)) Dar să ne bucurăm (mai ales eu) și să petrecem că tota trec și bine a fi! :D

    Vreau să îți mulțumesc frumos pentru premiu, de asemenea mulțumindu-le părinților și familiei, prietenilor, învățătoarei din școala generală, profei de mate din generală care mi-a mâncat sufletul cu mesajul: – Te-am iertat, bă!, guvernului, partidelor politice, pisicii și încă o dată celor apropiați. =))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.