Un test interesant

Testul, pe care l-am primit pe mail, aşa cum probabil că l-aţi primit şi voi, cică e făcut de un psiholog.

O tipă şi-a înmormântat mama. La înmormântare a cunoscut un bărbat pe care nu-l mai văzuse până atunci. Tipul i s-a parut grozav, bărbatul viselor ei… s-a îndrăgostit de el la prima vedere. Când s-a terminat înmormântarea, tipul a dispărut fără urmă: ea nu reuşise să-i ia numărul de telefon şi nimeni nu ştia cine era bărbatul.

Câteva zile mai târziu, tipa şi-a ucis sora.

Care a fost motivul pentru care şi-a ucis propria soră?
Gândeşte-te puţin înainte de a răspunde, apoi vezi răspunsul mai jos.

Răspuns: Spera ca tipul să apară la înmormântarea acesteia!

Dacă ai raspuns „corect”, gândeşti ca un psihopat. Testul este elaborat de un psiholog american şi folosit pentru a vedea daca o persoană gândeşte ca un criminal. Mulţi ucigaşi în serie au răspuns corect la întrebare.

Dacă ai răspuns corect, nu-mi da de ştire, nu comenta, dar te rog, nu mai intra pe denisuca.com, că nu se ştie când scriu ceva ce nu-ţi convine şi… :-ss

19 thoughts on “Un test interesant”

  1. nu cred ca e conceput de nici un psiholog american, e o prostie de text. mintea umana face legaturi ca sa traga concluzii si de aici singura legatura e ca tipa s`a indragostit de tip si spera sa`l vada la urmatoarea inmormantare. deci si`a omorat sora. oricine ar raspunde asa deci toti suntem psihopati? e un test la misto.

  2. Bine, bine, dar care ar fi o alta varianta posibila??? Ca asta ar fi singurul raspuns logic, nu? Ma rog, logica de psihopat, probabil… :)))

  3. Eu mi-am imaginat ca a omorat=o pe sora-sa ca sa scape de imparteala averii! E drept insa ca prind cel putin o data pe saptamana „stirile de la ora 5” si cred ca de-acolo mi se trage…

  4. Eu am crezut ca tipul era impreuna cu sor-sa si a omorat-o ca sa-i ramana el ei:)). Pot spune ca gandesc ca un psihopat si cu raspunsu’ asta:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.