Un weekend plin, în judeţul Neamţ

Am scris două articole lungi despre prima şi a doua zi prin Neamţ.

Bag seama că aţi remarcat dispariţia mea aproape completă din online. Am „dispărut” din două motive: unul a fost obositorul drum de la Hunedoara până la Iaşi şi-napoi la Piatra Neamţ, iar cel de-al doilea a fost reprezentat de intenţia mea de a mă deconecta pe cât posibil de la blog, Facebook şi Twitter şi de a deschide ochii pentru a vedea mai bine judeţul Neamţ. 

Poză făcută de Dragoş Asaftei

De vreo şase ani încoace, Piatra Neamţ era pentru mine oraşul ăla drăguţ prin care treceam în drum spre Iaşi şi înapoi, dar niciodată nu l-am asociat cu ceva, cu vreo amintire ori cu vreo întâmplare deosebită. E drept că în 2010 l-am văzut de sus, din telegondolă, dar atât. Prin 2004 am fost la Cetatea Neamţ; în 2012 nu m-am întors, pentru că era ultima atracţie de bifat de pe lungă listă gândită de Alex Filip şi Toma Nicolau, iar „bateriile” mele erau complet descărcate.

Poveştile-s atât de multe şi pozele la fel, încât simt că dacă aş încerca să scriu acum – sunt încă pe drumuri, e târziu şi-s obosită – aş uita multe dintre lucrurile pe care vreau să le postez aici. Şi credeţi-mă că sunt multe, aşa că vă rog să reveniţi zilele următoare pentru povestea infotrip-ului PriNeamţ.

#priNeamț a fost un eveniment susţinut de Primăria Piatra NeamţCentral Plaza HotelPetromCosmote, berea Noroc şi Autonom.

15 thoughts on “Un weekend plin, în judeţul Neamţ”

  1. e frumos la Cetate! Si la Sighisoara, pe transalpina, in delta, la sulina si sfantu’ si pestera muierii mi-a placut, la salina :D Sunt o gramada de zone superbe in Romania, trebuie doar sa le cauti :)

  2. Pingback: #priNeamt, ziua II | Ancuta Lebada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.