Unde mergem în weekend-ul 28-30 mai 2010? La Sibiu!

Transilvania Tattoo Expo, a doua ediţie

28-30 mai 2010

Singura convenţie internaţională de tatuaje din România are loc la Sibiu, între 28 şi 30 mai 2010.

În acest an, convenţia de tatuaje se va desfăşura în interiorul Sălii Transilvania. Faţă de anul trecut, artiştii tatuatori şi-au anunţat prezenţa în număr mult mai mare. Organizatorii au pregătit 50 de standuri pentru artiştii care imprimă imagini pe piele. La eveniment vor fi prezenţi unii dintre cei mai buni artişti tatuatori din lume. Şi-au anunţat deja prezenţa artişti din Statele Unite, Germania, Japonia şi ţările scandinave.

Ediţia din 2009 a fost foarte bine primită, atât de sibieni cât şi de presa de specialitate din vest. Nu mai puţin de 5000 de vizitatori au trecut pragul acestui festival inedit iar artiştii au tatuat peste 200 de persoane. Ediţia din 2010 intenţionează să pună mai mult accent pe partea artistică. Organizatorii vor premia cele mai bune tatuaje făcute în timpul convenţiei.

În cadrul ediţiei din anul 2010, Asociaţia Transilvania Tattoo Club intenţionează să lanseze şi un anuar al artiştilor tatuatori din România, care se doreşte a deveni în timp prima revistă de specialitate din ţară. Revista va avea 60 de pagini la prima apariţie şi va prezenta lucrările artiştilor din ţară.

Nici concertele nu vor lipsi din ediţia 2010 a Transilvania Tattoo Expo. Trupele româneşti Truda şi Trooper şi americanii de la Koffin Kats se vor îngriji de atmosfera festivalului.

Intrarea la festival se va face pe bază de bilete iar vizitatorii vor primi brăţări de identificare. Preţul biletului de intrare este de 15 lei pentru o zi şi de 30 de lei pentru toate cele trei zile ale festivalului.

Mulţam, Brylu.

8 thoughts on “Unde mergem în weekend-ul 28-30 mai 2010? La Sibiu!”

  1. Sunt din Sibiu, iar anul trecut am fost la festival, pot sa spun ca atmosfera a fost extraordinara. Muzica live, bere ieftina si cel mai amuzant au fost ever present „gura casca”

  2. Cu draga inima. Ii tare fain festivalul, din pacate anul cesta o sa fie mai putina bere, ca se va tine in sala. Ca prea a fost numa party anul trecut si putina treaba. Ce mi se pare mie cel mai misto e ca la festivalul asta poti sa iti faci pe 100 de euro un tatuaj care altcandva te-ar costa cel putin 500-1000.

  3. oh da…trebuie sa fac rost de bani sa ma misc pana acolo,poate fac si primu tatuaj, ce pacat(sau fericire,nu sunt sigura) ca Kat von D nu vine cu echipa,cred ca as fi fost declarata stalkerul nr unu:))

  4. Sunt pasionată de arta tatuajelor şi mândră posesoare de câteva. Anul trecut am fost de curiozitate la Sibiu, să văd ce se poate face şi la noi (recunosc, am mers puţin cu idei preconcepute, deh, viaţa la Bucureşti te face neîncrezător). A fost o reală plăcere să văd la un loc artişti buni, clienţi încântaţi, vizitatori curioşi cu zâmbet pe faţă şi fără stereotipuri imbecile, nicio privire strâmbă sau vreun chef de scandal. Sunt foarte încântată că se continuă Convenţia şi abia aştept să ajung iar la Sibiu :) Dacă îmi permiţi (nu pentru trafic, ci doar din entuziasm), pun la tine aici un link despre Convenţia de anul trecut (e şi galerie de imagini). Toate bune!
    http://liarebelyell.blogspot.com/2009/06/ce-facut-vulpea-la-sibiu.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.