Victor Ponta e cam prostuţ, sireacu’

Probabil că Victor Ponta se crede amuzant atunci când declară enormităţi precum:

până şi la imnul României tre’ să facem o schimbare. Strofa cu Traian o să plece.

Boule, Stimabile Băi acesta,
Traian din imnul României este împăratul Traian. Ştii, nenea ăla care a venit în Dacia şi ne-a furat aurul şi femeile civilizat, ne-a construit una-alta, ne-a făcut ceea ce suntem azi. Faptul că părinţii preşedintelui i-au dat [pre]numele ăsta înseamnă că ei au avut mai mult respect pentru Împăratul Traian decât ai tu pentru România, ţara asta care ţi-a permis, naiba ştie cum, să ajungi măscăriciul numărul 1 de la teve.

Felicitări, eşti un mediocru! Poţi să te iei de mână cu integramistul Călin Bicăzan, jurnalist pentru o scurtă perioadă de timp.

9 thoughts on “Victor Ponta e cam prostuţ, sireacu’”

 1. Asa e, imnul nu are nicio vina. Dar presedintele de acum este intradevar o rusine pt tara asta, mai ales ca mai poarta si numele asta.

 2. Retardatul asta de Ponta a demonstrat ca e un cretin cand a facut declaratia cu ”Ei au furat mai mult ca noi(la alegeri)…” Si cand te gandesti ca vrea sa fie presedinte…vai si amar de noi…

 3. Imnul nostru oricum este al unui popor ratat care mereu trebuie sa se apere de „raufacatori”. Iar faza cu…Dacia romanizata..ia-o mai usor si nu mai citi din manualul de clasa a V-a ;)

 4. nu vreau sa fiu rau dar se vede pe fața lui Ponta cautatura lui iteligenta…domnu Onuțu,am si eu o curiozitate…care e teoria ta? cumde ca vorbim toți o limbă latină dacă nu prin romanizarea daciei?…și de unde urmele construcțiilor romane pe la noi? dacă au fost ei in stare să cucerească anglia și să romanizeze franța,spania și portugalia nu crezi că au cucerit și Dacia? să nu-mi spui că ai trăit pe atunci și știi tu mai bine că și dacă ai fi trăit eu tot nu te cred

 5. Au mai facut figura asta de un 1 Decembrie cei de la ProTV cand au cantat imnul cu versul „un sange de roman” in loc de „Traian”, pentru ca era campanie electorala.

  On a sidenote, sunt de acord ca imnul Romaniei e unul de „vai ce oropsiti suntem”, nu unul de „glorie si patriotism”.

 6. Nu neg faptul ca romanii au fost aici, doar resping nararea romantica a romanizarii. Pe aceste plaiuri au fost multe neamuri care au stat mai mult ca romanii. Resping ideea de a il ridica in slavi pe imp. Train de parca noi am avea ceva in comun cu populatia care traia atunci in secolul I-II d.Hr pe teritoriul acesta. Ar trebui sa ne manifestam patriotismul in alt mod, mai practic, cum ar fi sa incurajam industria romaneasca sau sa ne aparam valorile.

 7. Onutzu, eu încurajez industria, atunci când am ce încuraja, iar dacă latinitatea poporului român nu e una dintre valorile pe care ar trebui să le apărăm, apăi nu ştiu ce mai este!

  Sau poate că ar trebui să susţin PSD-ul, pentru că-i cel mai românesc lucru cu putinţă, sau cum?

 8. Onutzule, nu stiu ce limbi straine latine ai studiat tu (daca ai avut atata cap), dar te asigur ca asemanarea intre limba romana si respectivele nu vine din contopirea cu „multe neamuri care au stat mai mult ca romanii”. Avem influente slavone, maghiare, turcesti, dar romanii ne-au civilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.