Video: cum se face un cappuccino cu espressorul Dolce Gusto

Oare v-am zis că sunt îndrăgostită de jucăria asta? Nu sunt drogată cu cofeină, n-am băut atât de multă cafea pentru că s-au cam terminat capsulele şi până când fac rost de altele, mai durează câteva zile – sper. Deci nu sunt drogată, dar îmi place la nebunie!

Am filmat „facerea” unui cappuccino Dolce Gusto şi vă arăt şi vouă. Să-mi spuneţi dacă vă place filmuleţul [tocmai am redescoperit Windows Movie Maker] şi dacă să mai fac şi altele sau să mă las de „meseria” asta.

Dolce Gusto Melody [încă nu i-am găsit un nume – help?] costă 499 de lei la emag, la fel pe site-ul dolce-gusto.ro, iar dacă nu vă plac cumpărăturile online, îl găsiţi şi în magazinele partenere: Altex, Carrefour, Cora, Domo, Metro, Real, Techno Market, Auchan şi Media Galaxy.

7 thoughts on “Video: cum se face un cappuccino cu espressorul Dolce Gusto”

 1. 2-3 lei in functie de ce vrei sa iasa.
  acum vad ca si ei pe site, recunosc, ca nu comercializeaza CAFEA, ci arome. Asa apare pe site la categoria produselor: AROME !!! Nici un cuvant despre ce au bagat in capsula aia.
  Un espressor de aragaz cu o cafea proaspata si 4o ml de lapte dau un capuccino mult mai bun, si NATURAL, decat ce iese din plasticaraia aia.
  PS: capuccino se face in ceasca cu gura lata. ala e pahar de machiato sau irish :P

 2. Criserb, 2,6 lei dacă o bei cu lapte şi 1,3 lei dacă alegi una dintre aromele fără lapte. Cu lapte sunt Cappuccino, Latte Macchiato, Cappuccino Ice şi Chococino. În cazul ăstora, ai 8 capsule de lapte într-o cutie şi opt de cafea, iar în cazul celorlalte, ai 16 capsule de cafea. La 21 de lei cutia, vine 1,3125 lei cafeaua. :)

  KillMe, îţi citez de pe cutia de Latte Macchiato: capsula cu lapte conţine lapte praf integral, 10 la sută zahăr şi emulgator – lecitină de soia. Cutia de cafea conţine cafea prăjită şi măcinată. Ştiu că nu se face aşa cappuccino, dar am vrut să se şi vadă cum se amestecă albul cu maro. :D

  Eviiil, ştiu, ştiu, vezi răspunsul de mai sus. Acum beau Latte Macchiato dintr-o cană mare şi lată, doar pentru că-i transparentă şi se văd straturile. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.