Vii la PRbeta?

Vrei să vii la PRbeta, în Timişoara, pe 12 mai? Ai ocazia să câştigi acum o invitaţie, relativ simplu.

Câştigi o invitaţie pentru o persoană dacă:

 1. eşti blogger[-iţă]
 2. eşti cititor sau cititoare a blogului meu

şi argumentezi cel mai bine de ce vrei să participi la PRbeta. Spune-mi cu ce te ocupi şi cum te-ar putea ajuta participarea la eveniment, pe care dintre speakeri îţi doreşti să-i vezi şi ce speri să înveţi de aici sau la ce întrebări ai vrea să primeşti răspuns.

Articolul trebuie să fie publicat pe blogul tău, dacă ai unul, sau în comentarii, dacă n-ai blog. În articolul scris pe blog trebuie să pui un link către pagina de speakeri sau cea de înscriere de pe PRbeta.ro şi un link către blogul meu.

Câştigătorul – wait for it! – este ales de mine. Faceţi, deci, tot posibilul să mă convingeţi că meritaţi invitaţia.

Concursul se încheie miercuri, 13 aprilie 2011.

5 thoughts on “Vii la PRbeta?”

 1. acum nu stiu daca in afara de invitatia respectiva mai intra si cazarea. daca da, as participa si eu. daca nu, banii te tren + bani de cazare in timisoara + bani de mancare + bani de tren iar = gaura mare la buget.

 2. Nu vin la PRbeta, dar dacă vii la Timişoara pentru PRbeta, poate ne vedem la o cafea neagră pe undeva :) Mi-ar tare face plăcere.

 3. De ce îmi doresc să particip la PRbeta?

  Trecut şi prezent
  Am absolvit anul trecut facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice la Politehnica Timişoara şi de 5 luni lucrez ca referent de marketing şi PR pentru un grup de firme, deloc familiare cu activitatea din aceste domenii. Angajatorii mi-au oferit încredere şi m-au lăsat pe mine să fac tot ceea ce ei nu au făcut până atunci, sau au făcut greşit. Îmi place mult ceea ce fac, însă problema e că uneori am nevoie de ajutor şi nu am la cine să apelez. Trebuie să fac lucruri pe care eu practic nu le-am mai făcut şi nu am lângă mine un specialist cu experienţă care să mă verifice şi să mă ghideze. Aplic principii teoretice pe care le-am învăţat în şcoală, citesc, studiez ce fac alţii, însă am nevoie de mai mult contact cu oameni care practică meseria asta de mai mult timp. În plus, simt că nu sunt foarte bine ancorată în mediul online, iar participarea la această conferinţă m-ar ajuta foarte mult în acest sens. În condiţiile în care dezvoltarea mediului online generează noi reguli de PR şi marketing este nevoie (am nevoie) de o updatare constantă a acestora și simt că nu reușesc să țin pasul.

  Viitor
  Imi doresc să deschid o firmă de PR împreună cu o fostă colegă de facultate şi pentru asta avem nevoie de: cunoştiinţe, experienţă și contact cu oameni din aria comunicării – pe scurt, avem nevoie de PR Beta.

  Speakeri
  Sunt convinsă că toți speakerii au experiențe relevante de împărtășit și că voi învăța ceva de la fiecare în parte, însă, în mod special, îmi doresc să aflu ce strategii de promovare online aplică Alex Negrea, Ana Bulgăr, Alina Crâncău și Monica Jitariuc și cum se diferențiază acestea în funcție de domeniul de activitate al firmei pentru care lucrează, ele fiind foarte diferite. De la Bogdana Butnar aș vrea să aflu primii pași în afacerea de consultanță, iar de la Ruxandra Predescu la ce proiecte a lucrat și ce strategii de PR a aplicat în acestea.

 4. Roxana, evident că ai câştigat. Mă aşteptam să existe mai multe persoane interesate, da’ cine ştie, poate data viitoare. Mai muieţi de-atât nu-s posmagii! :)

  Felicitări, o să te contacteze cineva în curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.