Viitor de aur ţara noastră are!

Vorba lui Mugur, rămâi prost! Şi chiar dacă rămâi prost, nu-i bai, că măcar iei Bac-ul cu ZECE şi mai faci şi bani din asta, după care te poţi duce la mare, să bei bere şi să te dai… mare în faţa gagicilor de pe plajă.

Urmăriţi filmuleţul până la capăt, vă va da o nouă perspectivă asupra tinerilor aflaţi în target: leneşi, dar descurcăreţi. Trebuie să le explici în multe cuvinte ca să înţeleagă exact ce vrei să spui, dar sunt uşor de prostit. Şi la 12 lei bucata, sunt o bună sursă de venit pentru „băieţii deştepţi” de la Presstern Trade, care au mirosit oportunitatea şi le oferă şi tinerilor viitori absolvenţi cu Bac-ul luat cu nota „ZECE” posibilitatea de a face bani dintr-un soi de afiliere. 

Să fie într-un ceas bun şi sper să afle şi profesorii de site-ul ăsta, ca să ştie după ce să se uite când îi vor supraveghea pe eminenţi în sălile de examen.

12 thoughts on “Viitor de aur ţara noastră are!”

  1. De la termeni și condiții:
    Toate produsele pe care le furnizăm sunt elaborate de către cadre didactice calificate, iar drepturile de autor asupra acestor creații sunt cesionate în favoarea Magazinului online FB / ÉP și S.C. Presstern Trade S.R.L. în conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.

    Și tind să cred că nu blufează… chiar cred că au plătit niște profesori… iar respectivii nu au avut nici o problemă cu asta. Nu le doresc decât să se întâlnească pe la ghișeele ANAF de specimene care au luat bacul ajutați de ei.

  2. Ai de plm! Astia nu-s in stare nici sa-si faca singuri fituicile; „pe vremea mea” mai prideam cate ceva din materie scriindu-le.

  3. Trecand de faptul ca prezinta o metoda de copiat la un examen, animatia e fain facuta si ar convinge o gramada de „tinerii cu viitor” sa isi cumpere asa ceva.

    O idee buna de business, intr-un fel :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.