Vreau un sfat

În sfârşit, după lupte seculare care au durat vreo patru zile, am reuşit să transfer cam toate informaţiile de pe celălalt blog, iar Gabi a fost suficient de amabil să-mi facă redirecţionarea de pe denisuca.ro. M-am jucat puţin şi prin tema asta standard şi-am tradus unele chestii în română, ca blogul să fie mai visitor-friendly şi-acum am o dilemă: las tema asta sau trec pe alta?

Râdem, glumim, da’ mie chiar îmi place simplitatea ei. Poate, cu o poză în header, ar fi şi mai simpatică, dar oare e nevoie de o temă complicată? Eu mă cunosc şi ştiu că dacă mi se pun la dispoziţie cinşpe widget-uri şi zece locuri de umplut, pe toate le folosesc, iar blogul va semăna iarăşi cu un bazar oriental.

La urma urmei, voi, vizitatorii şi cititorii mei fideli, sunteţi cei care decideţi. Adică, mă rog, eu o să decid :D, dar mi-ar prinde bine un sfat sau o sugestie de la voi. Aşa că aştept cu interes.

9 thoughts on “Vreau un sfat”

  1. Chiar tu sa ceri sfaturi!? Asta e prea de tot. Oricum, fac parte din categoria celor care cred ca ar trebui sa gasesti o formula mai fericita.

  2. ceva mai simplu, mai cald si mai primitor, sa reprezinte noua ta etapa in viata… noua Denisa… ca cea veche era prea impopotzonata „si blogul imi dadea dureri de cap cand trebuia sa il citiesc – culorile erau vinovatele”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.