Webstock 2020 este (doar) online

Normal că nu putea să fie anul ăsta altfel decât aiurea. Ne-a stricat și evenimentul favorit, Webstock, care pentru noi era prilej de socializat cu ceilalți bloggeri vechi, dinozaurii, cum le/ne spun eu. Din fericire, organizatorii nu se dau bătuți și se încăpățânează să îl țină, chiar dacă, anul acesta, va fi doar online.

Dovada faptului că era un eveniment foarte concentrat, după care îți trebuiau două zile de odihnă, stă durata pe care el se întinde acum, când e doar online: două zile. Iar aceste două zile – 8 și 9 octombrie 2020 – vor cuprinde doar prezentările care se țineau în paralel plus premierea de la Gala Webstock; nu tu socializare, nu tu înghesuială la masa cu bunătăți 😁, nu tu „activări” ale brandurilor…

Voi fi online pe 8 și 9 octombrie, chiar dacă în 9 e ziua mea de naștere, și voi urmări discuțiile, pentru că în fiecare an, după Webstock, m-am întors acasă cu idei noi, cu dorința de a face mai mult online. În ultimii ani, e drept, am cam lăsat blogul în paragină, pentru că am activități care mă solicită destul de mult și nu mai am timp și de scris pe blog. E păcat, știu. Și mie îmi este dor!

Ne vedem, așadar, pe webstock.ro, în 8 și 9 octombrie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.