Yahoo se închide

Cine le-a învăţat, dom’le, pe gospodinele telenoveliste la YM? Azi iar primesc un mesaj vesel… acelaşi, cu „Yahoo se închide”.

Iată ce le fată mintea unor plictisiţi:

Yahoo se inchide pe 17 noiembrie 2006!

Foarte bine. Aşa, o să aveţi timp să gătiţi mai mult şi eu n-o să mai primesc mesaje de caca de la voi.

Ei doresc sa se descotoroseasca de Messenger-ul gratuit.

Clar, mai ales azi, când MSN şi Skype rămân servicii gratuite, Yahoo va taxa utilizarea YM. Şi eu doresc să mă descotorosesc de oamenii din listă care îmi trimit mesaje de genul ăsta.

O groaza de oameni au fost deja stersi.

No shit, dacă mă şterg şi pe mine? Unde au fost şterşi?

Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger (acolo unde scrie Friends 0/23) si click Send Instant Message to all group si trimite acest mesaj tuturor.

Băi, deci am o problemă. La mine sunt mai multe grupuri, şi nu apare niciunde Friends 0/23. Cred că m-au şters şi pe mine!

Fiecare persoana care va primi mesajul, va avea o semnatura si nu va fi sters! de presedintele Yahoo Jay Rusell…

1. Jay Russell. Regizor, scenarist, producător. JUST FUCKIN’ GOOGLE IT, YOU STUPID!
2. Exerciţiu de imaginaţie: un birou mic, mic, cu oameni înghesuiţi şi cubicles, cum vedem în filme. Undeva, sus, pe un perete, cu litere volumetrice din plastic ieftin, logo-ul Yahoo. La un birou, în colţ, preşedintele Yahoo, Jay Rusell, mic, gras şi transpirat. Şterge, febril, oamenii. Şi râde diabolic: „Aşa vă trebuie, fir-aţi ai dracu’! Aţi crezut că messengerul va fi gratuit toată viaţa! Ei, las’, că vă şterg io de nu vă vedeţi!”

aici este presedintele Jay Rusell: imi pare rau sa va anuntz ca Yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Dak vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la totzi din lista ta.

Bey Russel, nu fi najpa! T rog yo să nu ma shtergi, ce dreq! K atata bukurie am ji yo de la vieatza asta, messu’. Totushi, nu pricep: dak trimit la totzi din lista mea mesajul asta, tu ce cashtigi?

In acest mod vom shti care sunt folosite si care nu, le vom sterge…!”

Auz, bah, Rusell, jti k ejti kul? Nij nu banuiam k un prejedinte de firma k Yahoo scrie in romaneshte cu sh si tz.

Acu’ intervine personagiul care mi-a trimis mesajul:

…sorry, poate e adev

ÃŽn traducere liberă: Ştiu cum e să fii ocupat, că şi eu sunt, deci SORRY că ţi-am trimis rahatul ăsta de mesaj, dar sunt prea prost [proastă] să judec singur[ă], poate e adevărat că pe preşedintele Yahoo îl cheamă Jay Rusell şi e un om plictisit, care şterge oameni, şi eu nu aş suporta să nu mai am acces la messenger. Aşa că dă şi tu mai departe. Nu mă interesează ce mai faci, nu am mai vorbit de doi ani, eu trebuie să-mi fac „norma” de idiot[-oată] şi să dau mesajul ăsta mai departe la toată lumea.

Cum zicea altcineva în mesajul de ieri: dă mai departe, că doar nu te doare mâna.

P.S. Vreau emoticon nervos, roşu, care să scuipe foc.

5 thoughts on “Yahoo se închide”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.