Zero bănuieli

Încercând să urmăresc înregistrarea ştirilor locale, am fost obligată să văd întâi filmuleţul de mai jos, o reclamă la Coca-Cola Zero.

La concertul Red Hot Chili Peppers, câţiva clienţi au fost serviţi cu Coca-Cola Zero, deşi ceruseră Coca-Cola „simplă”, cu zahăr adică. Şi, dacă filmuleţul e pe bune, oamenii n-au bănuit nimic, fiind foarte surprinşi în momentul în care, de pe ecran, vânzătorul le-a dezvăluit că băuseră Coca-Cola Zero. Adică gustul e acelaşi, n-ai nici un motiv pentru care să nu bei suc fără zahăr etc.

Părerea mea este că gustul sucurilor servite la pahare din hârtie/carton, aşa cum sunt astea de la concert şi cele de la McDonald’s şi KFC, diferă foarte mult de gustul adevărat al sucurilor. Sucurile astea sunt făcute pe loc din sirop şi apă minerală sau sifon, deci nu au cum să aibă acelaşi gust cu cele din sticlele „de sticlă”, doze din aluminiu sau PET-uri. Există diferenţe mari şi între sucurile ambalate la sticle, doze şi PET, darămite între un suc „adevărat” din sticlă de sticlă şi unul făcut pe loc din sirop şi apă!?

În concluzie, oamenii nu au simţit diferenţa de gust pentru că nu aveau aşteptări prea mari de la un suc „de la concert”, servit în pahar de hârtie. Între Coca-Cola ambalată în recipiente mici şi cea la PET de 2 litri este o diferenţă uriaşă, la fel şi între Coca-Cola la jumate şi Coca-Cola Zero la jumate.

9 thoughts on “Zero bănuieli”

  1. Sa stii ca in linii mari au dreptate. Faci greu diferenta intre Zero si Regular; Iar diferenta e chiar insesizabila atunci cand esti indus in eroare. E adevarat, gustul bauturilor difera si in functie de recipient dar au baut doua bauturi diferite servite in aceeasi maniera si de la dozator.

    Marea diferenta o faci intre Coca-Cola Light si Regular… aici nu te poate pacali nimeni :)

  2. Ca de la un dependent de Cola la altii, subscriu celor de mai sus. Eu „ma las” de consumul bauturilor carbogazoase in fiecare inceput de an, ca sa-mi reiau obisnuintele inaintea fiecarui examen din sesiuni, in noptile de scris proiecte de voluntariat si in mod special vara, cand mi-e pofta de bule efervescente reeeci!

  3. Eu daca eram in locul lor faceam un scandal, cum adica imi baga fortat pe gat aspartamul lor, majoritatea cunoscutilor mei nu consuma Coca Cola Zero din cauza aspartanului nu din cauza gustului.

  4. nefiind bautoare de cola/pepsi nu fac diferenta intre ele. singurul sortiment pe care l`as recunoaste ar fi, evident, cel cu lamaie.
    mai beau cola din pahar de carton cand ma duc la cinema si nu ma incanta gustul. e mai bun cel din doza de 0.33.

  5. Am făcut o eroare și din neatenție, am luat din vitrină o sticlă de Cola… Am ieșit din magazin, era noapte, am băut jumătate din chestia din sticlă și mă pregăteam să mă întorc la magazin. Credeam că băutura are termenul de valabilitate expirat… Nu am apucat să ajung la magazin, la primul bec ivit, am apucat să citesc Coca Cola Zero… Deci nu îmi place!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.