Zi de macro

Sintagma asta, dacă nu există, ar trebui inventată. Aşa cum există zile de post, eu trăiesc unele zile de macro. Adică zile în care vreau să fotografiez toate obiectele posibile de [foarte] aproape, folosind modul macro.

Astăzi a fost una din acele zile, poate şi pentru că am avut norocul de a ieşi la iarbă verde, unde sunt multe flori şi mai ales multe gâze. Da, camera mea foto ştie şi macro, de când i-am cumpărat filtre speciale pentru aşa ceva.

Ce-a ieşit vedeţi mai jos. Eu sunt tare mândră de poze. :D Normal, altfel nu mă mai lăudam cu ele pe blog.

Bonus, câteva poze „normale” [şi] cu Deva văzută de sus.

frunza03


floare01

floare02

floare03

floare04

floare05

floare06

floare07

floare08

floare09

floare10

floare si fluture01

frunza01

goanga01

goanga03

floare11

goanga si floare03

goanga si floare02

goanga si floare01

goanga si floare04

goanga si floare06

Bonus:

geta02

deva18

deva17

deva11

deva03

deva01

28 thoughts on “Zi de macro”

 1. foarte frumos…am fost doar in vizita la Deva…dar m-am indragostit pe loc de tot ce e acolo….mi-a facut mare placere sa revad niste poze proaspete cu ea….sper sa mai ajung in curand pe acolo! mai astept poze:)

 2. Foarte faine pozele. Tine-o tot asa!
  Un mic si inocent sfat: Incearca sa faci textul de pe poze mai mic ca e usor „ostentativ”. Oricum o sa stie lumea ca-s ale tale.:)

 3. Super! Chiar ma gandeam cand te prinde boala asta grea :) De acum ramane sa experimentezi pana descoperi toate trucurile cu lentilele speciale… dupa aia fiecare zi va fi de macro si vei mai face si poze din alealalte dar foarte rar, si doar cateva :P

  ( Sugestie de titlu: Dezlegare la Peste :D)

 4. Pozele sunt, nu frumoase, foarte frumoase. Nu trebuie sa fii modesta. Ai talent si stii sa prinzi ceea ce trebuie. Pe urma ai si un aparat performant care trebuie exploatat la maxim.

 5. Cand am vazut „poze cu Deva vazuta de sus” m-am gandit ca ai mers la aerodrom. Saptamana aviatoare aterizez acasa. Spune-mi cand ai timp si te duc la zbor.

  O zi faina,

  Anca

 6. Nu stiu exact cand, te sun cu o zi inainte. Deocamdata, sunt blocata in Bucuresti… Sper ca vineri sau sambata sa ajung la Deva.

  Keep in touch!

 7. Foarte frumoase si bine realizate pozele in special cele cu flori. In timp ce le „examinam” le-a vazut sotia mea si a zis ca le vrea… florile nu pozele. :) Unde le-ai facut?

 8. Pingback: 2008, un an de 42 de GB | Denisuca - nevastă de Coşmar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.