36 de zile până la Crăciun

De la bun început vă spun, ca să n-avem vorbe: cu articolul ăsta particip la concursul tu.ro, unde pot și sper să câștig un EeePisi, adică un Asus „roșu, mic și cu baterie mare”. Dacă vreți și voi, aici e link-ul.

Pentru a mă înscrie în concurs, a trebuit să-mi „alimentez” wishlist-ul, în care aveam deja câteva produse, dar pe care nu cred că l-am făcut vreodată public. Ei bine, acum am abuzat de butonul cu care se pot adăuga produsele la wishlist și cred că mi-am ales un sfert de magazin. Oricum, nu mă aștept să și primesc ceva de la voi, că știu că-i criză și am observat asta încă de când am pus pe blog pagina în care „cerșesc” o cafea. Câte cafele ați primit voi, tot atâtea și eu. Noroc că-mi cumpăr singură Nescafe Brasero, altfel muream de somn!
Cadouri

O altă condiție pentru înscrierea în concurs: publicarea acestui articol și a bannerului de mai sus. Și-acum țin pumnii strânși și sper să fiu eu câștigătoarea. Nu „may the best one win”, nu „succes tuturor”, că nu-s ipocrită, vreau să câștig eu! :D

7 thoughts on “36 de zile până la Crăciun”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.