Ce lipsește din oferta companiilor de telefonie mobilă

Avem comunicare nelimitată, life’s good, the future’s bright, the future’s Orange, power to you, alături  de tine, cea mai tare rețea, Maximia, extraopțiuni, miliarde de minute, dar nu avem o ofertă simplă, comunicată în limba română, fără termeni complicați, destinată persoanelor în vârstă.

Bunica mea, care are 80 de ani, se simte depășită de toți termenii folosiți în reclame. Nu are mobil decât de vreo doi ani și recunoaște că nu pricepe care-i treaba cu extraopțiunile, cu Maximia și cu „combinările” la cartelă. Și nici n-ar trebui să fie bombardată de termenii ăștia.

Știți ce e John’s phone? Un telefon în aparență simplu, cu butoane mari. Și ca el mai sunt telefoanele destinate seniorilor, cu afișaj mare și care sună și atât. De fapt, au funcțiile de apel și SMS. Telefoanele simple sunt utile pentru că bătrânii nu au nevoie de WiFi, de Bluetooth, de touchscreen ș.a.m.d.. Au nevoie să țină legătura cu cei apropiați [evident, atunci când sunt departe] și cu puținii prieteni care le-au mai rămas [în viață]. Și-atunci numai mie mi se pare depășit să vii cu extraopțiuni, Maximii și altele asemenea, când ai putea avea o ofertă super simplă pentru persoanele în vârstă?

Update: mai avem un link, de la Bro.

Foto: Fungadgets.ro

11 thoughts on “Ce lipsește din oferta companiilor de telefonie mobilă”

 1. Ce dragut, chiar pacat ca nu-l promoveaza, eu abia i-am invatat pe ai mei sa foloseasca telefoanele, la bunica mea nu am nicio sansa:)) Chiar interesant, nu stiam de existenta unui asemenea telefon..si partea buna este ca tine mult bateria, din moment ce nu are multe functii:))

 2. exista la Orange, se numeste Senior, si e f tare pentru cei mai in varsta…e si destul de ieftin, si extrem de usor de folosit. de fapt, e TELEFON- rosu, verde si 10 taste. pentru ce ar avea Buni nevoie de mai mult?

 3. Denisa… varsta a 3-a nu are potential financiar, in consecinta nicio companie de telefonie nu-si pliaza oferta si pentru acestia.
  Apropos… chiar si mama care e pe prepay si care cotizeaza luna de luna unei companii de telefonie mobila vreo 5-6 euro luna d eluna… si-ar fri dorit un John’s phone. Asa foloseste un Nokia.. model mai vechi ce are ce-si doreste orice om in varsta… butoane mari… si nu internet, MB SMS… MMS, si alte dracii… vrea doar s avorbeasca si s avada ce e pe ecranul telefonului sau pe tastatura. Nimic mai mult.
  Oricum… cu siguranta daca o companie telefonica ar veni cu extraoptiuni cu minute, la 10 lei si un asemenea telefon, majoritatea pensionarilor ar fi cu prepay sau abonament la acea companie…

 4. Sa clarificam un lucru, daca vrei un telefon, atunci i-ati un telefon, care daca vrei, poata sa faca o mie de lucruri, …….si nu un ceva care sa stie sa faca o mie de lucruri si poti sa dai si telefon de pe el….. :)

 5. Pai sincer nici eu nu imi bat capul cu toate prsiile ce apar in foertele alea. De obicei ma duc la magazin si le spun vreau asta, asta si asta si imi spun aia cat costa dupa acre am terminat discutia.

  Porcariile astea sunt ca si vinzita la McDonalds. Ceri un gunoi de sanwich din ala de-al lor si incepe aia: daca luati si nus ce plcintuta primiti nus ce gratis sau daca luati nus ce aveti nus ce la oferta. Si eu, in situatia aia, o opresc politicos, si i psun sa se calmeza pentru ca vreau ce am cerut si atat.

 6. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Nokia N8, un telefon drăguţ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.