5 idei de outfituri cu colanții de damă by Aika (P)

Outfiturile confortabile, în care poți sta lejer toată ziua fără să-ți dorești să te schimbi, sunt cele care îți stau cel mai bine. Pentru că atunci când te simți bine, ești relaxată și ai o aură plăcută.

Legat de ce pui în partea de jos a ținutelor, printre primii câștigători la categoria “confort” se numără colanții de damă. Faptul că poți purta colanți damă la sală, la evenimente lungi de business, și să arăți mereu îmbrăcată potrivit, îi fac necesari în garderoba oricărei femei.

Atunci când ești creativă, poți combina colanții cu alte haine de damă în moduri nelimitate, folosindu-te de adevăratul potențial al garderobei tale:

  • Colanți de damă cu imitație de piele negri Roku

Combină acești colanți lucioși și eleganți cu o cămașă albă elegantă, o pereche de pantofi cu toc stiletto colorați și un sacou de aceeași culoare.

Astfel, obții un look business bold, de efect și memorabil, păstrând un aer elegant, dar plin de viață.

  • Colanți de damă modelatori roșii Aya

Scoate în evidență culoarea lor de impact prin contrastul cu pielea neagră. Fă-ți un outfit în care complimentezi aceșți colanți cu o pereche de bocanci negri, geacă de piele și un tricou cu aesthetic grunge.

Poartă această ținută toamna, atunci când îți petreci timpul în aer liber într-un peisaj cu cromatică asemănătoare.

  • Colanți de damă scurți negri Mizuki

Adaugă-le un tricou grafic oversized și o pereche de sneakersi Jordan 1 colorați, care să se potrivească cu acesta, și ai instant un outfit cool, super confortabil și stylish.

Potrivită pentru orice situație casual, această combinație de haine atinge simultan 2 puncte cheie: este confortabilă și corespunde trendului actual de fashion.

  • Colanți de damă cu efect push-up negri Shina

Pentru zilele răcoroase, ia în considerare acești colanți alături de o pereche de botine cu toc și un pulover larg de aceeași culoare.

Dacă găsești un pulover mai lung în față, dar scurt în spate, cu atât mai bine, pentru că te poți folosi de efectul de push-up al colanților și de cel oferit implicit de tocurile groase.

  • Colanți de damă negri Miyuki

Lasă acești colanți să fie piesa centrală a următoarei ținute. Are destule detalii oferite de alternarea celor trei tipuri de texturi, deci necesită elemente mai simple.

Este destul să adăugăm o bluza neagră scurtă, mulată, cu mânecile lungi, o pereche de adidași full negri și să-i accesorizam cu o geantă neagră de piele cu aplicații metalice. Se obține un look feminin, misterios, curat și captivant.

Tu în ce ținute de zi cu zi ai integra colanții de damă by Aika? Variantele sunt nenumărate, deci experimentează și câștigă!

Încearcă ținute sport, casual sau elegante și descoperă versatilitatea acestui articol vestimentar, care este, de multe ori, trecut cu vederea sau folosit doar pentru activități fizice. Nu trebuie să porți colanți doar la sală sau la yoga. Poartă-i la următorul festival de business la care participi sau în oraș la “seara fetelor”.

Dacă ești în pană de idei, îmbracă-ți colanții by Aika și încearcă una dintre cele 5 ținute sugerate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.