80 de oameni au strâns o tonă de gunoi

Aproximativ 80 de oameni responsabili s-au adunat în dimineaţa asta, la pădurea Bejan din Deva, ca să cureţe gunoaiele lăsate de alţii. Cele 80 de persoane sunt jurnalişti de la Antena 1 Deva, TVR, Deva TV, Agerpres şi Mesagerul Hunedorean, jandarmi, pompieri şi angajaţi ai unei firme de salubritate şi au strâns nu mai puţin de o tonă de gunoaie într-o oră. Ţopârlanilor care au lăsat gunoaiele sigur le-a luat mai puţin să murdărească terenul şi le-ar fi luat şi mai puţin să-l cureţe. Dar dacă n-ai cu cine, n-ai cu cine!

IMG 4887

IMG 4841

IMG 4811

Felicitări, Dan Terteci, pentru iniţiativă! Toate pozele pot fi văzute aici.

8 thoughts on “80 de oameni au strâns o tonă de gunoi”

  1. Si in Iasi, in cadrul facultatii la care invat (FEAA) s-a organizat – si cred ca se organizeaza anual – un eveniment asemanator.
    In cadrul unui obiect de la specializarea ECTS, studentilor li se cere pentru 10% din nota fie un proiect, fie participarea la strangerea gunoaielor dintr-un loc ales de profesori. Fiecare student trebuia sa umple un sac mare de gunoi.
    Am fost in padurea Breazu si pot spune ca majoritatea gunoaielor erau de la casele de acolo…case saracacioase, a caror proprietari aruncau gunoaiele (sticle de ulei, conserve, punga de la paine) peste gard…300 studenti au adunat sute de pungi de gunoi in acea zi.
    Intr-adevar se da o parte din nota pe chestia asta…dar macar se face ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.