A început nebunia!

La eMAG a început campania Crazy Days, o serie de promoţii „foarte tari”, zic ei, iar prima reducere este de 20 la sută pe loc la laptopurile Dell din promoţie.

N-o să vă plictisesc prea mult, dar eu de aproape trei ani folosesc un laptop Dell pe care l-am primit gata folosit şi uzat moral şi încă merge de rupe. Bine, nu a fost chiar cel mai ieftin model, este un Inspiron 6400 cu 4 GB RAM [de procesor nu zic nimic, că nu m-a interesat, dacă l-am primit, am zis „mulţam”, merge bine şi prin urmare îl folosesc]. Ce vreau să spun este că după ce Dell-ul ăsta îşi va da obştescul sfârşit, după „the final shutdown”, următorul laptop al meu va fi tot un Dell [evident, dacă primesc altceva, n-o să mă supăr deloc].

Nu m-am hotărât asupra modelului, pentru că dacă m-aş uita după alt laptop, mi-e teamă că actualul s-ar simţi trădat şi i-aş grăbi sfârşitul. Şi nu vreau asta! [-x

Mai multe despre Crazy Days nu ştiu, dar mă aştept să văd reduceri „babane”. Dacă vă face cu ochiul vreun produs din oferta eMAG, acum e momentul să staţi cu refreshu’ pe site. Spor la shopping!

4 thoughts on “A început nebunia!”

  1. Din pacate mi-am terminat banii pe luna asta, iar pentru investitii nu a mai ramas nimic. Tocmai in luna asta, cu 1 si 8 martie, cadouri, etc si-au ales si ei momentul pentru promotii!

  2. Chiar nu stiam de aceasta promotie, dar datorita tie poate mai descoperim o promotie in genul celei de acum cativa ani, in care s-au inversat preturile si ne puteam lua un Dell cu minunatat suma de 500 Ron!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.