A început nebunia!

La ştiri nu mai vezi altceva decât „supremarket-urile şi hypermarket-urile sunt pline, românii se calcă în picioare pentru a face cumpărăturile de Paşte etc”.

Haideţi, fraţilor, cumpăraţi, daţi-vă iar toţi banii pe mâncare, ca să puteţi să vă lăudaţi luni sau marţi la serviciu că aţi avut de toate pe masă şi mătuşii Veta i-a fost chiar rău şi-a ajuns la spital.

„Construiţi” drob, pască, vopsiţi sute de ouă, luaţi bani împrumut pentru mâncare, dacă nu v-a ajuns prima. Să simţim şi noi că-i sărbătoare, nu-i aşa?

4 thoughts on “A început nebunia!”

  1. Cata prostie cu alergatura asta de Pasti! Si mai ales cu chestia: nu conteaza cat e mielul, noi trebuie sa cumparam! Ca asa e traditia! Traditia de pe vremuri insa era ca aveai bani pentru masa de pasti si iti mai ramanea ceva si dupa, ca sa ai ce manca pana la urmatorul salariu; traditia nu este sa te inglodezi in datorii, sa dai doua salarii pentru o sarbatoare care de mult si-a pierdut spiritul si apoi sa te trezesti fie la spital, fie cu lumina taiata, fie fara bani de mancare pentru urmatoarele doua saptamani!
    Dar cand prostia e cat casa in tara asta, ce sa mai ceri…

  2. Bai nush cum e la voi da la mine a fost chair foarte relaxat. Cu chiu cu vai a reusit a mea mama sa ma duca la real vineri. Toate bune si frumoase daca erau maximum 2-3 carucioare in fata erau multe! Si din surse sigure asa a fost si la carrefour. Pupicei din bv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.