Ăăă! Şşş! Ţâţe, ş.a.m.d.

În traducere liberă, am găsit, într-un târziu, şi diacriticeleee! Trăiască Bil Gheiţ şi Windows Vista, da’ eu tot mă mut pe XP când o veni Sebi acasă. C-aşa-s eu, mai conservatoare. Am renunţat cu greu la mouse-ul cu bilă, trag de o tastatură de mai bine de doi ani şi nu o schimb, deşi face clanc-clanc, am iubit Windows 2000 până n-am mai avut încotro şi-am fost nevoită să-l dau pe XP etc.

Aşa că o să mai dureze până când voi folosi Vista cu drag. Prea colorat, prea animat pentru gusturile mele. S-ar putea să mi se potrivească mai bine un Mac. Da’ MacOS e o altă limbă străină pe care o s-o învăţ ceva mai încolo. Acum ne concentrăm – eu şi neuronul meu – pe învăţarea limbii germane. Ja?

Na, o întrebare acum: e postul ăsta destul de personal sau ba? Şi ca să citez/parafrazez un clasic în viaţă: „Voi ce părere aveţi?”

1 thought on “Ăăă! Şşş! Ţâţe, ş.a.m.d.”

  1. Hei, sa-ti zic despre mac… trebuia sa ajung sa lucrez in DTP in Italia pt o luna. Acolo m-au asteptat niste Macuri in italiana (eu nu stiu limba asta decat asa, intuitiv) si m-am descurcat dupa cateva ore. Pt ca nu ai ce sa inveti la mac, totul e natural.
    Daca ai cum si nu te retin niste softuri pe care esti obligata sa lucrezi si sa nu le schimbi cu alternative (si alea nu sunt pe mac) go for it! Asta ca sa uiti ce e restart sau eroare.

    Daca nu, stiu ce ti s-ar potrivi mai bine de la MS: http://blind-girl.blogspot.com/2007/11/windows-2008-server-gratis-pana-in.html – ai obtiuni din vista (daca vrei bagi doar ce iti place)si siguranta si stabilitatea de la win2000.;) Poti sa te inscrii sa il probezi pana in aprilie free of charge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.