Două accesorii călduroase, de sezon

Anul trecut am căutat o căciulă cu “urechi” până mi-a ieşit pe ochi şi tot n-am reuşit să găsesc ceea ce căutam. Anul ăsta nu mai am această problemă, pentru că în vară, când Sebi m-a dus pe Transfăgărăşan, am găsit la Bâlea Cascadă o căciulă foarte simpatică, din blană [artificială, bineînţeles], pe care mi-am cumpărat-o pe principiul “iarna car şi vara sanie”. Acum sunt liniştită, capul meu va fi bine protejat de frigul de care cred că o să avem parte iarna asta.

Şi totuşi, parcă-mi fac cu ochiul căciula asta funky. 

Jerry Seinfeld zicea despre oamenii care poartă căciuli “cu urechi” că pentru ei e mai important să fie comozi decât să pară normali sau decât orice altceva. Da, o astfel de căciulă poate să spună despre mine “Nu-mi pasă ce credeţi voi despre mine, atâta timp cât mi-e cald şi bine”. Poate să spună orice despre mine, cât timp nu-mi îngheaţă urechile şi firele de păr!

Şi ca să fie “tabloul” perfect, am mai găsit şi nişte mănuşi super simpatice. Din fericire, astea-s pentru copii, deci n-am de ce să mi le doresc, pentru că sunt mici. Dar… mănuşi cu porcuşori?! :) Cum să nu-ţi placă?

5 thoughts on “Două accesorii călduroase, de sezon”

  1. ce super! caciula o voi face cadou domnului sot care s-a gandit ca si blonda sa nevasta: “nu tre’ sa faci facultate ca sa-ti tai singur parul!”, asa ca acum ii ingheata scafarlia pana cand i-o creste parul tuns cu 2!

  2. cum zice si un nene: ”
    Imi pasa ce crede lumea cand raman blocat in WC-u,
    In rest e foarte important doar ce cred eu.”

    Altfel, nu prea te-ai orientat bine: caciula iti va cadea pe ochi iar manusile iti vor intra doar pe degete :)

  3. Daaa am si eu caciula de acolo de la Balea, are urechi si codita de soricel si e genialaaaa. Pacat ca pe site acolo manusile de dama sunt tare serioase …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.