Afaceri mici, oameni mari: Cabinetul stomatologic Happy Smile, al dr. Vasile Bogdan Chiriac

Mi s-a întâmplat. nu o dată, să fiu întrebată pe Facebook dacă nu știu un dentist bun. Și de fiecare dată l-am recomandat pe prietenul nostru Bogdan Chiriac. Și eu l-am descoperit tot așa, la nevoie, la recomandarea unui prieten comun, așa că m-am gândit că e mai bine să scriu aici cum se ajunge la cabinet și ce program are. E mai simplu așa.

Cabinetul lui este unul mic-mic, cam de o persoană, aș zice, dacă s-ar putea măsura în oameni cabinetele medicale. Totuși, la Bogdan e mereu plin: pacienți care așteaptă să fie strecurați între programări, prieteni care se interesează de o programare, prieteni veniți din străinătate care trec pe la el doar ca să-l salute. Am o amică pe Facebook cu care nu m-am întâlnit încă în viața reală, dar care anul trecut mi-a cerut indicații și a mers la dentistul recomandat de mine – și era venită tocmai din Arabia Saudită!

E mereu un du-te – vino la cabinetul stomatologic Happy Smile. Și întotdeauna, din boxe se aude muzică bună. De obicei, rock. Și mai e pasionat de motociclete și avioane. De-asta am scris, atunci când am fost pentru prima dată la cabinetul lui Bogdan, un articol despre cum e să mergi la un dentist care nu-i ca alți dentiști.

Dr. Bogdan Chiriac nu e scorțos, nu se ia prea mult în serios (dar asta nu înseamnă că e neserios!), glumește, se bucură de muzică, povestește, își întreabă pacienții ce-au mai făcut după ce a început să le umble în gură (hihihi), în general, mersul la dentist devine o plăcere după ce ai trecut prima dată pragul micului cabinet stomatologic de pe Strada Munteniei.

Cum se ajunge la el? Pe drumul care duce de la Kaufland spre gară, pe prima străduță faceți dreapta (aia e Str. Munteniei) și veți descoperi un hotel uriaș, Vila HD pe numele său. Imediat după acest hotel începe un rând de blocuri și după prima scară puteți vedea și cabinetul stomatologic HAPPY SMILE, unde chiar ești întâmpinat cu un zâmbet și de unde chiar pleci fericit, chit că ești tot amorțit și vorbești cu jumătate de gură, la propriu.

Aici e cabinetul:

Happy Smile nu are (încă) un site, dar dacă vreți să ajungeți acolo, trebuie să știți că programul este:

  • Luni și Miercuri: între 14-19 (aproximativ, nici eu nu știu exact)
  • Marți, Joi, Vineri: 8-14.

Sau puteți lua direct legătura cu dr. Bogdan Chiriac, pe Facebook. Și zâmbiți cu toți dinții, că mâine poate fi mai rău! :D

5 thoughts on “Afaceri mici, oameni mari: Cabinetul stomatologic Happy Smile, al dr. Vasile Bogdan Chiriac”

  1. Buna dimineata, consider ca oamenii deosebiti si care pun pasiune in ceea ce fac isi pot desfasura activitatea in orice spatiu, oricat de mic, sunt recomandati in permanenta datorita profesionalismului si „afectiunii” fata de meserie si pacienti. Felicitari dansului si multor altor doctori care nu au uitat ce inseamna aceasta meserie, va pup!

  2. Buna ziua, atunci cand ma gandesc la probleme stomatologice am o teama pe care cu cred o pot controla, din fericire am avut nevoie in ultimele doua luni de zile pentru parinti si am gasit, tot la o recomandare, un doamna doctor minunata care la fel ca si dl. dr. Chiriac a stiut sa faca aceste vizite cat mai placute, pentru pacienti este important sa nu fii rigid sau „scortos” dupa cum spuneti dvs. O zi frumoasa!

    1. Așa le ia Facebook, dacă e o singură poză per articol, în locul pozei featured, o ia pe cea de la articolul anterior. La articolul despre degresantul ASEVI, Facebook a considerat că e OK să ia poza cu chestiile reduse de la Kaufland. Iar la următorul articol, o să îmi ia poza cu degresantul.

  3. Uite o persoana fericita cand merge la dentist. Adica denisuca ! Mie imi e groaza si de „controale” de rutina, care le fac anual, mai ales ca beau multa porcarii care imi afecteaza smaltul dintilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.