Ah, the smell of pussy in the morning!

Sunt moderator pe forumul ziarului săptămânalului la care lucrez [Replica]. Mesaje „pe bune” sunt atât de puţine, încât forumul aproape că nu-şi justifică existenţa. În schimb, săptămânal şterg câteva zeci de mesaje spam, din care 80 la sută sunt pornache, iar 20 la sută, medicamente de tot felul.

Îmi pare rău că n-am făcut un screenshot la unul din mesaje, care conţinea obişnuitele zeci de link-uri către oareşce site-uri, dar şi un text care mă informa că mesajul a fost foarte uşor de postat. Păi normal că e uşor, dacă nu ai nevoie de o adresă de e-mail validă ca să te înregistrezi.

Şi uite-aşa, o dată la câteva zile, îmi iau porţia de pornoşaguri. Probabil că spammerii zic aşa: „Să mâncă şi gura lor!” The image “https://i0.wp.com/us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif?w=780” cannot be displayed, because it contains errors.

2 thoughts on “Ah, the smell of pussy in the morning!”

  1. cand am vazut titlul am crezut ca cine stie ce pussy o fi in discutie :D … p0rn face parte din cotidian, ma mir ca ai rabdare sa si citesti ce scrie ;) !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.