Bloggerii hunedoreni, la apel!

Dragi bloggeri din judeţul Hunedoara,

vreau să fac un „recensământ” şi am nevoie să-mi daţi un semn, dacă nu vă găsiţi în blogroll, la Blogosfera hunedoreană [nu pot pune link, vedeţi în sidebar. Nu acolo, mai jos!].

Deocamdată, am adunat doar 10 11 bloguri, dar sunt convinsă că sunteţi mai mulţi. Hai să vedem câţi suntem şi poate ne-om şi vedea la o bere / cafea /apă minerală. Ce ziceţi?

Dacă eşti sau ştii un blogger hunedorean, lasă-mi un comentariu.

21 thoughts on “Bloggerii hunedoreni, la apel!”

 1. ….e super ideea cu crearea unui blogroll ….si eu am avut prin nioiebrie-decembrie o idee asemanatoare …dar din lipsa de timp …si fiind in a2a-3-a luna de blogging si avand si alte preocupari nu am mai incerccar sa o materializez…bag o vizita sa vag ce ii cu blogrollu’ asta de care zici :)

 2. Nu stiu daca ar trebui sa ma inscriu aici, am un inceput de blog/galerie foto, dar nu prea am timp de el. Totusi, mi-ar face o deosebita placere sa va cunosc personal, avand in vedere ca va citesc pe amandoi (tu+sebi) de pe vremea cand nu va cunosteati! :P

 3. Cu ca ma intereseaza dar ideea e ca am vazut pe blogurile din blogroll de la tine ca toate scriu de se omoara despre deva si Hunedoara :D asa ca ce ai cu „jaizje”, relax nu il cunosc dar daca omu sa oferit sa il adaugi in blogroll de ce discriminari :D

 4. Salut si bine te-am gasit ! :)

  Proiecte personale …

  http://www.ice4you.blogspot.com – blog personal in care gasesti de toate si nimic :)

  http://www.alexflorina.blogspot.com – blog la 9 ani … este blog-ul fiicei mele, care acum este putin ocupata cu scoala dar va reveni in forta :)

  http://www.valeajiului.blogspot.com – blog-ul orasului meu, un proiect personal in care incerc sa aduc la lumina lucruri mai putin cunoscute. In ultima vreme nu am prea avut mult timp liber dar oricum este un proiect cu bataie lunga.

  http://www.90music.blogspot.com – blog de muzica … ani ’90 …

  Daca esti interesata de un schimb de link-uri/banere da-mi un semn de viata :)

  Toate cele bune !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.