Ai dracu’ mitici!

De câte ori am auzit expresia asta… de câte ori am judecat şi eu, greşit şi prost, oamenii în funcţie de locul în care s-au născut sau de locul în care trăiesc! Oameni sunt peste tot, iar dacă nu mă credeţi, uitaţi-vă la filmuleţul de mai jos, să vedeţi cum e tratat de către bucureşteni un „orb” aparent rătăcit, care-şi scapă portofelul pe jos, nu se descurcă la metrou, vrea să-şi cumpere apă, dar nu are cu ce. Uitaţi-vă şi dup-aia să-l mai aud pe unu’ că zice ceva de mitici, olteni, moldoveni, ardeleni. 

Aşa-i că vă e ruşine să recunoaşteţi că i-aţi judecat pe bucureşteni? Şi mie îmi este. Dar uite că printre zecile de taximetrişti nesimţiţi, printre sutele de cerşetori şi miile de ţărani din trafic, mai sunt şi oameni. Şi, nu ştiu cum să vă zic, dar când absolut toţi oamenii filmaţi cu camera ascunsă au sărit în ajutorul unui… neajutorat, parcă se schimbă proporţiile. Nu mai sunt chiar toţi nişte ghiolbani, nu-i?

via Facebook » Sport.ro

10 thoughts on “Ai dracu’ mitici!”

 1. Eu, tot nu înțeleg, de ce oamenii de acolo meritau un premiu sau ceva de felul ăsta. Adică, tot văd experimente asemănătoare și oamenii sunt atât de surprinși la reacții normale. Păcat…
  Au reacționat firesc, doar atât.

 2. Buna ziua,
  Vă invităm să vizualizați prima platformă de donatii online in scop caritabil din Romania cu recompense pentru donator. Fiecare persoana care doneaza online direct de pewww.salveazaoinima.ro primeste automat pe e-mail un cod de voucher care il va folosi pentru a obtine reduceri pe magazinele partenere platformei. În primul rand doresc sa mentionez ca platforma realizeaza in mod automat timpul campaniei, nr. donatori, persoane care au donat si suma realizata din donatii online. Prin acest lucru dorim sa oferim transparenta totala pentru:donator, cauza si companiile partenere si nu in ultimul rand pentru fiecare vizitator care intra pe site.
  Va deranjez pentru cateva minute pentru a veni cu rugamintea la dvs daca doriti sa puneti banner-ul/link-ul in blogroll platformei de donatii online http://salveazaoinima.ro pe blogul dvs.de aici puteti prelua bannerele:http://salveazaoinima.ro/promoveaza-ne/
  Cu respect,
  Placinta Vlad 0752.753.540
  Va multumim!

 3. Mitici, olteni, moldoveni, ardeleni… astea-s detalii; in primul rand suntem romani. Peste tot sunt oameni cu suflet bun si nici padure fara uscaturi nu exista

 4. Exista in ardeal si in special in Cluj o ura prosteasca fata de moldoveni si olteni si o invidie fata de bucuresteni. Stiu doar sa se planga ca o iau la vale. Dragi romani puteti veni in continuare in Bucuresti nu va uraste nimeni aici, aveti salarii mai bune, marea la 2 ore distanta, Predealul la fel. Prosti sa fiti sa mergeti undeva sa si munciti sa fiti si injurati.
  Si voi studenti bucuresteni olteni moldoveni din toata tara care tineti clujul in viata cu studiile care le platiti acolo, chirii si servicii, puteti ajuta iasiul, timisoara, brasovul etc, nu mai mergeti in orasul care va injura familiile de mitici moldoveni olteni eventual si imputiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.