PRO HD – Fabricat în Hunedoara

V-am mai spus eu că pregătim ceva, dar nu am putut să dau detalii, pentru că… aşa e când eşti ajutor de organizator, toate informaţiile sunt la el, minionşii… doar ajută.

Aşadar, de joi dimineaţă până sâmbătă pe la amiază o să fim super ocupaţi cu organizarea unui foarte fain eveniment, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie şi cu PRO HD, magazinele fermei AVIS 3000 deţinute de Alina State. Concret, vom merge în vizită pe la fabrici şi uzine, aşa cum se întâmpla în copilărie, când mergeam cu clasa în vizită la fabrica de pită. Nu avem în program nici o fabrică de pită, dar nu-i bai, că nu suntem gingaşi, ne mulţumim şi cu carne. :)

De-abia aştept să vă arăt cum se fabrică şi de unde pleacă apa minerală, carnea de pui, ouăle, cimentul, confecţiile metalice. O să fie cu video, nu am abandonat ideea de videoblog, doar că nu am avut nici timp şi nici chef de filmat.

Va urma!

PRO HD – Fabricat în Hunedoara este un eveniment organizat de Sebastian Bârgău şi Denisa Bârgău, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara şi susţinut de AVIS 3000, Carpatcement, RECOM SID Hunedoara şi Aqua Sara / Aqua Sara Facebook. Parteneri: Magazinele PRO HD, Kooperativa 2.0, Vila Flamingo, Glasul Hunedoarei, săptămânalul REPLICA.

1 thought on “PRO HD – Fabricat în Hunedoara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.