„A” de la alfabet

Astăzi încep să public o serie de 29 de articole a căror idee începe de la fiecare dintre cele 29 de litere [a, bcdefg ghi, î, jklmnop, q, rs, ş, t, ţ, uvwx, y, z] ale alfabetului. Fac asta pentru că am spus dintotdeauna că-mi plac cuvintele – poate n-am spus-o pe blog, dar dacă n-aş fi atât de leneşă acum aş fi într-o bibliotecă, studiind etimologia mai multor cuvinte. Şi o mai fac pentru că întotdeauna mi-a fost mai uşor să scriu pornind de la o temă dată decât găsindu-mi propriile subiecte. 

Problema nu e lipsa subiectelor, dimpotrivă, sunt atât de multe încât de multe ori mă gândesc că unul e prea subţirel pentru a fi scris pe blog, altul e prea personal şi uite-aşa ajung să „tac” şi să lipsesc de pe blog zile întregi. Nu e pentru că n-aş avea nimic de spus, ci pentru că am prea multe de spus şi de teamă că voi ajunge să scriu tâmpenii, mai bine nu scriu deloc.

Habar n-am despre ce vor fi aceste 29 de articole, cu primul am o scuză, e introductiv şi-mi permit să nu abordez nici o temă, până mâine mă voi gândi la articolul următor, care va avea o temă ce începe cu „B” şi-om vedea ce iese.

Nu voi include în serie literele Ă şi Â, pentru că nu-mi sunt dragi decât în mijlocul cuvintelor, la început le pun doar retardaţii: „ÂNCHIRIEZ SPAŢIU COMERCIAL”.

Să fiţi iubiţi, vă aştept şi mâine pe aici, cu vitamina B – de la blog?

3 thoughts on “„A” de la alfabet”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.