Am ajuns subiect de JEG

Subiect de Jurnal Editorialistic de Groza, ce credeaţi?
Fată de treabă şi simţită cum mă aflu, am vrut să fac o faptă bună şi i-am trimis lui Darius, prin poştă [mare greşeală, aveam să descopăr mai târziu], Poşta Română, carevas’zică, două borcane de cu zacuscă şi o ciocolată [dacă a cerut omu’ şi „ceva dulce”, cum era să nu-i trimit?].
De la bun început mi s-a părut suspect că tanti de la poştă mi-a cerut doar 1,8 RON pentru un colet de 1 kil şi ceva şi i-am zis lui Darius că o fi fost din cauză că i-am spus tantei ce conţine. Auzind ‘mneaei că e vorba de zacuscă, a scris CEVA pe colet, probabil vreun cod secret al angajaţilor Poştei: „Papa bun. A se distruge”.
Bineînţeles că lui Darius i-a ajuns doar un borcan întreg, iar restul – „zacuscă cu bucăţi crocante de sticlă şi ciocolată (că pusese de tampon printre borcane) cu aromă proaspătă de zacuscă”. Acu’ mă pregătesc să fiu sacrificată, precum Ioana D’Arc, pentru netrebnicia ce am comis-o.
DAR! Am dovada că lui Darius i-a plăcut zacusca [aia din borcanul intact, nu aia cu bucăţi crocante de sticlă] şi o pot pune la dispoziţia oricui este interesat. :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.